Már jó ideje a bennfentesek szórják ki a papírokat a későn ébredőknek, akik időben bevásároltak jól jártak vele, hatalmas profitra tesznek szert a balekokon akik akkor veszik észre h mekkorát ment amikor már mindenki előtt nyilvánvaló!
Magyar mentalitás. Építőipar dübörög és fog is ez a lényeg alapanyag felhasználási igény is egyre magasabb az építtetők részéről alaptégla B30 ,38 as már csiszolt 44hs tégla az alap. Energiaválság tolja a lécet fel rendesen.
Tegnap egy pici kellett volna a 21000.- huf hoz 20 as könyvben 10. ajánlat volt.32000.huf is látható volt.Tegnap 13900-tól 18500.ig nem sok eladó volt.Aztán 16:51 től szórták mint a lisztet.
Sundel 45 milliard kapitalizacio GOPD 332 milliard xDDDDD Ne probald mar meg a kettot osszehasonlitani te nagyon buta vagy nem is tudom miert tozsdezel.
Csakegyolvaso csütörtök, 12:12Előzmény: #64448 Blue-chip-csóka#64449Kodos dolgok ezek nagyon.Kap a 4ig 120 milliardot de jon 170 milli oreszveny azzal tripla ekkroa lesz a 4ig es egyelore semmit nemtudunk csk egyuttmukodnek.Mind1 2022 messze van de sztem az irany adott hosszutavon le.
Csakegyolvaso csütörtök, 13:01Előzmény: #64454 Csakegyolvaso#64455Ha lesz is sztem akkor is csak a valasztasok utan. 0 1 Válasz erre Csakegyolvaso csütörtök, 13:01Előzmény: #64453 Judith_47#64454Ha jovore nem lesz mar megkotve a kezuk nincs ertelme eladniuk magukat
meg mindig buta vagy , es akkor mivan hogy nem jott be a Digi az egy elkepzeles volt irtam is hogy sztem ha figyelted volna es meg mindig jon a 150 milla plussz reszveny hiaba lesz jo a 4ig tartalmilag de az arfolyam lefele fog menni.Remelem itt leszel amikor a 700-at fogja karcolni a 4ig mert en itt.Es remele makkor is itt leszel amikr oa GOPD 5k korul lesz akkor is itt leszek remelem te is xD
Csakegyolvaso csütörtök, 11:20Előzmény: #64445 Blue-chip-csóka#64447Sokminden latszodott mar tavolodni ahoyg az opusba is a 200 amikor 800on volt itt is hasonlo lesz a teto mar megvolt t system-el anna lfeljebb mar soha nem lesz szepen viszik lejjebb tomik az embereket latjak bukas lesz es ezze al reszvenynyomdaval szepen bebiztositottak amguknak a foylamatos penzforrast.Lesz/van mit boven eladniuk 640 felett a jovobe.Korabban is irtam hullamok lesznek de a vegcel az ugyis az 580 koruli arfolyam lesz vagy lejjebb. 3 7 Válasz erre
HITELMINŐSÍTÉS EREDMÉNYÉRŐL SZÓLÓ
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
Alulírott, GOPD Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1148 Budapest, Fogarasi út
3.; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; cégjegyzékszám: 01-10-049841; a
továbbiakban: Kibocsátó) ezúton tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy a Scope Ratings GmbH
független hitelminősítő elvégezte a Kibocsátó által a 2021. év negyedik negyedévében kibocsátani
tervezett 10 éves futamidejű, összesen 5 milliárd forint névértékű, az állami tulajdonban lévő Magyar
Fejlesztési Bank által a névérték 80 %-áig garantált kötvények (a továbbiakban: Kötvények)
hitelminősítését. A Scope Ratings GmbH a jelen tájékoztatás 1. számú mellékletét képező – a
https://www.scoperatings.com/#!search/research/detail/169485EN linken is elérhető –
sajtóközleményben a Kötvények vonatkozásában megerősítette a Kibocsátó által 2021. november 3.
napján közzétett rendkívüli tájékoztatásban hivatkozott előzetes minősítés szerinti B+ minősítést.
Budapest, 2021. december 6.
GOPD Nyrt.
Pénteken is bevillantott 145db csak akkor 1 db ajánlat nap végi utolsó 30 percben szokott vérengzés lenni a kurzusban akár -3000huf is.10 perc leforgása alatt.
Nem tudtak eladni azokat a reszvenyeket amivel tomni akartak igy azert nem mozdult semerre se a papir hatha lesz valaki aki bele fog venni de ketlem itt a brokik jol beneztek rajtuk maradtak a draga papirok.
GOPD Nyrt.