Minden papirba ott van a rizikó.Ebben is.De én amondó vagyok hogy kis pénzel érdemes megjátszani.Aki nem meri az csak nézze.Én bepróbálkozom vele és meglátjuk érdemes volt vagy sem.A jövő eldönti.Nem a gyerektől veszem el ezt a kis pénzt.Van mit enni.
Mindent el lehet adni.Ezt is ha felhúzzák.Én ráérek most már vele.Kivárom.Vannak itt sokan akik 500-ról ülnek benne.Azok is várnak.Csak aki itt vásárol azon jobb pozicióba van vagy,lesz.
Legyen annyi.Meg legalább mi legyünk optimisták.Mert,lássuk be nem sok ember maradt aki még pozitivan gondolja a cég előrehaladását.Vagy legalább is az árfolyamét.Persze sok büntetést kell kifizetni a tagoknak mostanában.De talán pont ezért fogják felhúzni az árfolyamot.Hogy legyen miből.Nekünk annyi csak a dolgunk hogy várunk.
Törölt felhasználó2011. 03. 23. 13:19
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2011. 03. 23. 13:13
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én nem csodálkoznék azon ha felhúznák nagy hirtelen akár 500 fölé is.Sok minden csinált már ez a cég.Függetlenül attól mi folyt körülötte.Pár éve is 500-ról pillanatok alatt felment 3000-ig.És mi volt a háttérbe?Nem sok!Szóval itt lehet még csoda.De a phylaxianál csak reménykedünk a csodába.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...