bizony. ez a Ti pénzetek, az meg ne ússzon el. inkább az ilyen szemét lenyúlós vezetőket kellene lesittelni és még egy csomó állami támogatást is elnyernek, a MI adónkból
Te rosszabb vagy mint egy daganat , tele negatív kisugárzással,Dögöljön meg a szomszéd disznója is .Igazi Magyar felfogás. Ilyen emberek miatt áll itt az ország is."remélem holnap bebukják a felhúzást" Erre a beírásodra reagáltam !! Esküszöm sajnállak hogy így fogod fell.
Ex:
Én aztán nem vagyok benfentes,
de nézegethet aki akar. Csomót buktam ezen a papíron- nagyon csomót.
Egyébként tényleg nem kaptam értesítést- a genya oldalán fel lehet iratkozni- még valamikor régen feliratkozam a hírlevélre, működött is , de mostanában nem értesítettek az új hírekről.-Gondoltam másnak is van ilyen értesítős gondja.
Honnan vetted ezt a benfentes dolgot?
Most elmegyek a géptől, de holnap kíváncsian olvasom majd a soraid a benfentességemről :o)
Már tegnap látszott, hogy valami lesz, ugyan nem írtam be egyik fórumra sem (így mondhatja bárki, hogy utólag vagyok okos), csak nézegettem a könyvet meg a mozgását..
33. A végrehajtás adatai
33/3.
A végrehajtás elrendelésének időpontja: 2010. november 4.
A végrehajtás ügyszáma: 9305346286
A végrehajtást elrendelő megnevezése: APEH Észak-magyarországi Regionális Főigazgatóság Borsod-Abaúj-Zemplén Hátralékkezelési Osztály 1.
Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja: 2010. november 9.
Az ismeretlen vevő ismeretlen időpontban a - Pólus-Kincs tárolt cégkivonata alapján a jegyzett tőkével megegyező mértékű - 1,345 milliárd forintot fizet a cég 100 százalékos tulajdonrészéért. A bejelentés nem előzmény nélküli, az értékesítésről még december végén döntött a társaság igazgatósága.
Arról a közlemény nem tesz említést, hogy a Pólus-Kincs ellen tavaly november 9-én az illetékes APEH regionális hátralékkezelési osztálya által indított végrehajtás rendeződött-e.
A dokumentum mindenesetre leszögezi, a tranzakció által befolyó összeg további likvid forrást biztosíthat a társaság és leányvállalatai számára. Márpedig erre a napelemgyárak hároméves előkészítése után bányaipari álmok dédelgetésére átnyergelő Genesisnek legutóbbi, számokat is tartalmazó jelentése alapján nagy szüksége is lehet.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...