Nem, szerintem azért vagy szegény, mert a kommunistázással foglalkozol, nem pedig a pénzkereséssel. A tőzsdén pedig baromi egyszerűek a szabályok. Veszel, eladsz, meg ilyenek.
Szóval lehet komcsizni, meg sipitozni, de a tőzsde nem erről szól szerintem.
Nem, egyszerüen a meghatározó tulajdonosok, és a lánykérő, átvette a cég iányítását, megunta a tötymörgést, ahogy a kisrészvényesek döntő többsége is. És ennek semmi köze ahhoz, hogy ki volt komcsi, és ki nem.
Félre állították!? Rájöttek az igazi "tehetségére"?
Akkor végre Ő is a helyére került hamarabb, mint gondolta volna.
Alakul ez szépen.
Tudom, hogy Magyar Gárda libro-kommunista provokáció.
Soha sem voltam semmilyen régi és új rendszer csoportusulásainak és pártjainak a tagja és nem is leszek soha.
Tiszta a lelkiismeretem ezért vagyok szegény legény de a f...om azért kemény.:)))
Szegény pipitérnek elfelejtettek szólni, hogy a Fidesz gazdaságpolitikai irányvonalának meghatározója, MSZMP-s vezető volt. Nem kellett senkitől sem tanulnia.
Amúgy meg minden tiszteletem az övé, bármilyen státusban is volt több mint 20 éve.
Rényi pedig nem irányítja a céget már. Eckardt Bihler, meg Edward Mier-Jadrzejowicz, meg nem igazán voltak komcsik, na nem mintha érdekes lenne.
Pipiter rólad meg ugye semmit sem tudunk (és hogy mit mondtl 25 éve), csak hogy baromságokat írsz rendszeresen... De a Magyar Gárda és társai tele van volt munkásőrökkel... nem véletlenül.
Ex,
Nem bejönni...?
?
Egyenesen átverték a népet, a befektetőket! Több olyanra emlékszem, amikor bejelentések, vagy jelentősebb események maradtak el, magyarázat nélkül.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...