Ezen felbuzdulva teljesen felelőtlenül annyi genesist vettem, amennyi még az életben nem volt. :-) Persze értékét tekintve meg sem közelíti az akkorit, csak azért csináltam mert jó nézegetni ezt a szép nagy darabszámot. :-)
Majdnem bedőltem Neked, és megsajnáltam Rényit hogy hogy elszegényedett, de aztán eszembejutott, hogy az Aqusition Pro nevű cégén keresztül még van neki 434.000 Db. Adjuk hozzá még azt a 45.000 db-ot, ami magánszemélyként van.
Ennek piaci értéke kb. 278.000.000 Ft.
Az hogy a Fund nélkül hogyan tovább, azt nem teljesen látom át, mivel nekik tényleg nagyon sok van... tőlük nehéz lenne összeszedegetni, főként olcsón, mivel elég drágán jutottak hozzá, leszámítva azt, hogy egy részét még nem fizették ki. :-DDD
Jól beszélsz.
Tengődik a cég, a cégvezető-nek van 45K rv-e, ér pillanatnyilag 27m-t, papíron. Jön az igazgatósági tag választás, többek szerint ő megy magától (vagy nem). Mivel a cég értéke 0 közeli, így az az érdeke(ük), hogy leessen a célárfolyamodra, (anélkül is le fog) akkor aztán felpickolja a packjaitok és indulhat a buli újra esetleg a Fund nélkül. Nélkületek.
Nos, szórni azonnal vagy 50 ft-on sem adni nekik lehet választani. A kiszorítósdi még sokáig nem működik náluk, mert 600-at nem tudnak adni érte.
Az analízisedből kimaradt a globális helyzet bemutatása.
Spanyolország napelem gyárakban és napelemekben fuldoklik. A megcélzott a-Si technológia nem versenyképes, a termelő amat gyárak nem tudják eladni készleteiket, az iparágban konszolidáció és vertikális integráció megy végbe. Obama packageból még egy centet sem fizettek napelemmel kapcsolatban egyébként pedig az USA termelést fogják finanszírozni. Kína a saját gyártását szubvencionálja, tart a Credit crunch, már termelő illetve félkész gyárak sem kapnak támogatást
A második hszben kissé elragadtattam magam, mivel indokolatlanul agresszívnek éreztem egyszerű és nem túlzottan tiszteletlen kérdésemre adott választ. Elnézést kérek a durva szavakért. További sok sikert.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...