Ex, azt hiszem érdemes lenne leülnöd Rényivel kicsit beszélgetni, hogy tisztábban láss! Ha jól tudom régebben fel is ajánlotta, mára azt hiszem már ő sem kívánna egy asztalhoz ülni veled,de azt hiszem a sok ócsárolás, hamis vádaskodás után neked sem lenne képed elé állni.
kroni,
"2007.július eleje óta süllyed az árfolyama (2 800 → 1 700 Ft), de a 2006-ban kezdődött hosszú távú
emelkedő trendjét még nem törte le. Támasz 1 550, 1 300, ellenállás 2 000, 2 300 Ft-nál van. Az általánosan kedvezőtlen forrásbevonási lehetőségek közepette, a már korábban is bizonytalan projektfinanszírozási háttérrel rendelkező vállalat részvényárának további mérséklődése várható. Eladás javasolható"
Ex, te jó ég... valszleg átengedte ezt itthon és kint minden felügyelet hallod, hogy részvényt jegyezzen ellenérték szolgáltatás nelkül, és azóta se tűnt fel senkinek, és valszleg a spanyol telket is(pl)mutyira kapták ingyen hallod ...
Tényleg vmi gond van a fejedben, erre nem tudok mást mondani.
Ügyes voltál hogy egy szuszra, leirtál ennyi értelmet és tudást!!!!!!DE szerintem az én, és más Genesis tulajdonos nevében, kérlek a további megnyilvánulásaidtól kimélj!!!!!Előre is kössz!!!!!
Összefoglalom még egyszer:
A főtulajdonos GIF nem tőkeerős cég és a befektetői közül Fortist tegnap épp megmentették, a másik cég a Hypo Adria Alpe nem szalonképes semmilyen befektető jelöltnél.
A Geniben egyetlen reália egy spanyol telek, amely alkalmasságát gyárépítésre vizsgálják
A cégben valszeg sosem tolt be kp-t a Fund helyette viszont rallikat orkesztrál tömés illetve terítés céljából.
A Geni nem solar, hanem egy 4 személyes üres cég egy db irodával. Pillanatnyilag nem hitel-, illetve befektetőképes.
A vezetői ezt a storyt nem először játszák, már többször belebuktak.
Az építési engedély még 21.5 hóig felhasználható, de a kutyát sem érdekli
A rvt tök felesleges egy illikvid piacra bevezetni, egyénként is a bevezetésnél rosszabb időpontot keresve sem lehetne találni.
A cég kommunikációja tragikus, motorosai és a spanyol cikkei a röhejkategóriába tartoznak. A blogban fizetett optimisták próbálják elnyomni a reálisabb hangokat
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...