"És az is zavar, hogy merriman honlapon semmi reklám a bevezetendő cégekről, így geniről sem. Persze a gemnél sem írtak a rv opcióról egy szót sem"
Mondjuk ott volt a San Franciscoi konferencia, ami elvileg azért többet kellett volna hogy érjen, mint egy banner a honlapjukon. Sajnos közbejött a Lehmann csődja...
Szerintem kur....ra nem kellene ezzel az kis pakkal foglakozni ! Ennyire megfogott benneteket ez az 50 K ?Jezusom
exmnbs1 - te soha nem alszol ??? ejjel nappal ide irogatsz- mintha elernel vele valami ! Ha van Genesised akkor tarts ki a befeketetesed mellett - mivel - gondolom en komoly dontes hoztal annak idejen amikor elhataroztad magad a vetelre.
ex: hát persze hogy ott volt a forgalomban...
Szakadó árfolyammal, ráöntötték tán a kicsikre?
Please.
Értelmetlen amiről beszélsz.
Azt mondod, hogy nem lehet 50k-s pakk a közkézben, de látod, hogy van 50k-s kötés.
Nem értelek.
siemens, a Helixet januárban adták el, így 8 hónap nem volt elég kifizetni. Igaz azt, hogy nincs kifizetve, a gyorsból tudtuk meg, június 30-tól is eltelt 3 hó.
Engem jobban zavar, hogy virtuális GEM üzlet után virtuális 1MRD-ot érő Cogencoval fizettek hisz egyelőre még a kv megállapodás sincs meg.
És az is zavar, hogy merriman honlapon semmi reklám a bevezetendő cégekről, így geniről sem. Persze a gemnél sem írtak a rv opcióról egy szót sem
moiser, ezt az 50000-est szept 2-án sika vette észre pl, természetesen ott volt a forgalomban, én is láttam
A saját hiteleden munkálkodj.
A bennfentes kereskedést pedig a cég nem akkor közli, mikor be kéne jelenteni ott a probléma. Hallgass fretekre és figyeld a közkezet
3.5 m-s a közkéz papíron, ezek a további 50K-k is meg fognak jelenni egyszer benne. Persze még a 600K-t is be kéne jelenteni. Holmi 1K-s vételekkel nem helyettesíthető.
Ebben a projektben a bennfentesek sem bíznak azért csökkentenek........
ex: a "gyertyák" azt mutatják vannak 50k-s pakkok, és mivel a kötéslistában nem jelenik meg átkötés.
Te ettől még mondhatod, hogy nincsenek, és az ufók hamisitják az adatokat stb stb, de ennek nem ez a fórum a helye, hanem a megfelelő rendelőintézet...
Csak szóltam.
Kötve hiszem, hogy aki az STP-től megvette az 50.000db-ot, megjelenik a közgyűlésen. A kapcsolt vállalkozás meg úgyszintén nem. A Fund képviselői sem jelentek meg a Közgyűléseken, kivéve egyet...
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...