Okoska, a Clearstream a német kisbefektetők összessége. Változott a törvényi szabályozás, nem kell őket az intézményeikhez sorolni, mehetnek a levesbe a Közkézbe.
Ok, ezt sajnálom tényleg, mondtad már telcsiben is. Erről nem tehetek.
Sőt, ha emlékszel rá, az utóbbi egy évben 2-3 alkalommal is volt rá példa sajna, hogy a Genesis honlapjával szemétkedtek, feltörték..
Tudod, amikor egy sátáni játék jelent meg a Geni honlapja helyett
Plusz pár hete, amikor adatbázis belépési hiba történt, pár óráig nem lehetett megnyitni a honlapukat, jeleztem is feléjük!!
Nézd, nem tudom. Már korábban is fel volt törve egyszer, szerintem egy óvodás is képes lehet rá. Úgy értem mai óvodás. :-) Bár nekem nyáron még belépnem sem sikerült elég sokszor sajna a "saját blogomra". Ez a tény sem a folytatás mellett tette le a garast...
Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, amióta nagyon-nagyon picit beleláttam 1-2 tőzsdei cég működésébe.
A dolgok sajnos, vagy talán szerencsére sokkal egyszerűbbek, mint amilyennek látszanak.
Bizonyos történések néha apróbb emberi mulasztások következményei, nem pedig fondorlatos összeeskűvések eredménye. Persze biztos van ilyen is olyan is.
Meglátjuk helyre lesz-e állítva valaha is, és akkor billenhet a mérleg erre vagy arra. Azt tudom hogy feltölteni az elmúlt több év hír és sajtóanyagát elég sok hobbiidőmbe került.
Az, aki azt írta két hete, hogy nincs kockázat a vételben, egy hete, hogy látja az alapozást, most meg azt, hogy a funda nem változott, annak az elemzése finoman szólva (hogy ne legyek dúrva) minimum megkérdőjelezhető...... (az utolsó a legjobb : fundamentálisan változatlan a részvény megítélése)
Merc, ez a hackelés nekem egy városi legendának tűnik.
Nem volt érdekük tovább tolni a Geni szekerét, mindenesetre a pártosságukkal valszeg többet vesztettek, mint megkerestek, és belátták, hogy nem érte meg
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...