Az Amatnak a jelek szerint csak előleg kell.
Önrész részletekben.
Mindegy exmnbs.
Látom megint elgurult a gyógyszered.
Ne haragudj, de ténylleg mennem kell, még akkor is, ha nem lenne totál értelmetlen ez a vita és nem a milliószor lerágott csontokat rángatnád elő megint, ráadásul ferdítve.
Macskagyökér.
Komolyan használ.
Na pá.
"Az egyéb ráfordítások növekedését a leányvállalatok és részvények értékesítésének vesztesége, illetve a devizában nyilvántartott Helix és Cogenco részvények 2006.12.31-i devizaárfolyamon való értékeléséből származó veszteség okozta"
ex, a story szempontjából mindegy, mert ez csak játék volt a számokkal, semmi sem támasztja alá, csak az, hogy én elhiszem magamnak. De 2 mrd forint 1 hónap alatt igenis számítana. Azóta eltelt még 1.5 hónap ugyanis.
8millió euró +4,5millió kamatmentes hitel, az már 12,5millió és még ehhez jön a támogatás....
Valamint a beruhazás 2008as költsége 18millió euró (ami abból derültki, hogy a 4edét vehetik fel hitelben a spanyol államtól ami 4,5ugye).
Szóval jóval beljebb vannak.
Persze ha kihagyunk egy 6szoros szorzót, akkor sokkal randábba helyzet ugye...
Elképesztő.
Na én húztam is innét újfent.
Minden jót.
Az a mrd Ft-os dolog onnan van, hogy 2,164 millió Ft-nak írtam. A vesszőt csak azért írtam, mert utálom az összefolyó számokat (Pl. 3500000 :-)). Magyarul az 2164 millió Ft. Persze így félreérthető volt sajna...
jól elvagytok azért egész nap!
ex szívat benneteket ha még nem jött volna le!
mindig beír valami hülyeséget ti meg cuppantok rá mint maci a málnásra!
a másik gyerekről (PANCSERRÖL)már ne is beszéljünk!
Hagyni kell őket hülyeséget beszélni.
Inkább meg kell kérdezni akár ezerszer is hogyha ilyen nagymenők miért itt
sepregetnek?
Vagy csak bizonyítod, hogy tudsz eggyel szorozni? :D
Utoljára a millió dollár/milliárd Ft-tal kapcsolatban szólaltam meg (mik számítási, amiket rosszul idéztél).
Semmilyen 3,5millió eurót nem emlegettem.
Lehet ,hogy nem rocket science, de le a kalappal az előtt aki felfogja mit mire hablatyolsz.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...