Cég Aj. Vétel
2008.04.24. 10:40:13
1 1 19 db 1 780
1 1 200 db 1 773
1 1 50 db 1 771
1 1 50 db 1 770
1 1 60 db 1 768
Eladás Cég Aj.
2008.04.24. 10:38:01
1 794 85 db 1 1
1 795 723 db 1 1
1 797 200 db 1 1
1 800 625 db 2 3
1 816 34 db 1 1
Napi min: 1 782 Napi max: 1 798
Nyitó: 1 798 Előző záró: 1 780
Utolsó kötés: 1 782 , 367 db (2008.04.24. 10:37:08)
Összforgalom: 6 kötés, 640 db, 1 140 785
ha valaki a szolgáltatótól tudja meg hogy mi a címed akkor hüle lesz azt elmondani hogy onnan van!
a lényeg hogyha tudja és amikor már ott lesz nálad ,akkor már nem az lesz a kérdés ,hogy honnan tudta meg hanem az hogy miről beszélgessünk ! :D
Ezt a témát már itt is, meg máshol is végigjártam.
Ahhoz hogy pl. az én személyes adataimhoz hozzájuss nem elég betörnöd a szolgáltató szerverébe, ott ugyanis nem írja a nevet meg a lakcímet.
Ahhoz ott kell dolgoznod vagy kell ott egy ismerős...aki amúgy bűncselekményt követ el az adatok kiadásával, ráadásul kicsit haragos lesz rá a beperelt szolgáltató is.
nem éri meg.
Ha mondjuk tényleg annyira profi valaki hogy bejut pl. az én vagy más user gépébe (jelzem akkor már ne ezzel kínlódjon hanem menjen valami komoly céghez programozónak, milliókat kereshet) akkor is mit ér el?
Hacsak nem talál ott egy névjegykártyát vagy egyéb személyes adatokat tartalmazó filét, legfeljebb kimásolhatja a képeimet vagy fájljaimat.
De ez csak elvi dolog ugye, mert sehol sem vagytok az ilyesmihez.
DE BAJ! Mert az üzletet csak tisztességesen szabad művelni. Aki inkorrekt az előbb vagy utóbb de rajtaveszt 1-2 kivételtő eltekintve.De aki megussza annak sincs egy nyugodt éjszakája. Láttam pár olyan fazont aki a budira is úgy ment ki, hogy körülnézett. Amúgy lásd a bünügyi statisztikát.Előbb vagy utóbb mindenkit metalállnak. Ezt érdemes szem elött tartani.
GEM kötvények kibocsátására miért 3 éves időtartam áll rendelkezésre? (2011. január) A GEM csak a harmadik gyár beruházását segíti elő, mert egyelőre kockázatosnak tartja a befektetést
NEM
tudod te is a válaszokat ,akkor meg miért fárasztod itt a többieket?
ez jó, akkor tényleg itt fog megöregedni a monitor előtt.
Szeva. azt ám bizonyítanod kell, hogy betörtem ám a gépedbe.
Viszont nem olyan nehéz ám hozzájutni ahhoz az ip-címhez tartozó adathoz.
Ezt vésd az eszedbe.
gazdy fiam!
akkor bontanák lélekben pezsgőt ha nem fröcsögnél itt hülyeségeket!
mert saját magadnak ártasz csak ezzel és igy tényleg itt leszel még vagy 60 évig!
A tervekhez képest a spanyol gyár esetében negyedévet? késik a gyártósor(ok) megrendelése? Ha a szerződés módosul, akkor tartható a szállítás 2009-es évben, ismerve az AMAT 2 GW? rendelésállományát a következő esztendőre?
"Eltűnök ha pl. nyerek a lottón és abbahagyom a tőzsdézést.
Vagy annyit nyerek a tőzsdén, azaz néháyn száz millát, de ez meg , főleg mostanában igen-igen lehetetlen.
:-)))
Szevabacsi "
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...