1. a Genesis kibocsát 3.5 millió darab kötvényt és oda is adja 3.5 millió euróért a GEM-nek
elvileg ha semmi nem történik, akkor a szerződés lejártakor ezeket váltják majd vissza: a Genesis visszakapja a kötvényeit, a GEM meg a 3.5milliót+kamat
2. HA viszont a Genesis beindul és teljesít bizonyos forgalomra és árfolyamra vonatkozó feltételeket (ezek nem ismertek pontosan, csak annyi hogy az árfolyamnak legalább 11.83 eurónak kell lennie), akkor lép életbe a megállapodás lényegi része: ekkor ugyanis a Genesisnek nem pénzért kell visszavennie a kötvényeit, hanem adhat cserébe frissen kibocsátott részvényt, ráadásul olyan ütemezésben ahogyan neki tetszik, max. 40 millió euró értékben
magyarul a GEM adott kölcsön némi pénzt, de ha beindul a projekt, akkor hajlandóak beszállni 40 millió euróval
szoval ha te azt mondod bokaly hogy az engedély kiadása vagyis az építkezés elkezdésére nem lesz rally akkor
te valoszínü hogy az 500 ft os körből kimaradtál. :DDDD
igen, a GEM olyan befektető, aki majd akkor tolja be a pénzét (úgy emlékszem valaki illetékes azt nyilatkozta, hogy majd a szingapuri projektnél), ha már működik legalább egy gyár. Addig azt a 1-2 milla EUR-t kötvény formájában hitelként nyújtotta a Geni-nek.
Vagyis a GEM egy olyan semmit sem kockáztató (na jó, max. a kötvényekért adott zsozsót) jövőbeni befektető, aki akkor száll majd be több pénzzel, ha már tuti a buli.
nekem nem teljesen világos a Gem pénzének a lehívása!
de ha elmagyarázod megértem.
Én abban a hitben vagyok, h a pénzzel a Genesis rendelkezik és ezért részvényt kap a Gem amit Ők kötvényben csengettek be!
ha pedig nem nyulnak a Gem zsozsojához akkor kamatot fizetnek rá!
Igen, akkor tuti lesz. Viszont az építési engedély kiadása nem azonos az építkezés megkezdésével. Minek sietnének, hisz az AMAT-nak több mint egy év kell a gépsorok legyártásához (és persze még pénz sincs rá). A gyárat meg max. fél év alatt fel lehet húzni.
Szóval koi, ha az építesiengedély miatt Te rally-t szajkózol, az egyenlő gazdi gigabukójával.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...