Emellett a kockazat mellett a jelenlegi infok alapjan pedig egyszeruen nem er tobbet sztem a papir. Ebbol kovetkezik, hogy adjak. Kapavagas v. befekteto hire nelkul nehezen is fog menni. A mai koteslistabol es keveset a kereskedest is nezven ugy gondolom, hogy sok kis tetelt vettek, de sztem nagyobb elado miatt nem ment feljebb. Kerdes: kinek lesz igaza.
Törölt felhasználó2008. 04. 22. 13:38
Mercurius:te melyik oldalon is álsz nem nagyon tudom eldönteni,ugy nézem hol ezen hol azon!!!!
Az lenne a para, ha nyilvános kibocsáts lenne 1000 Ft-on, meg ha Genesis autómatrica felhelyezésért cserébe, bevállalnák az autó törlesztőrészletek fizetését...
Jó lenne látni, hogy ez a projekt nem a kisrészvényesek pénzére pályázik... mert akkor nem 2800-on lett volna részvénykibocsátás nyáron...
Törölt felhasználó2008. 04. 22. 13:33
Igen ez a biztositék hogy meglesz a befektető és a pénz is!
Azért a mértékadó szektorelemzők nem arról beszélnek, hogy máris vége lenne a napenegia Boom-nak...
Ez nem Tamaguchi gyártásról szól, ami fél év alatt lecseng...
Egymást érik a Klíma konferenciák, és a fenntartható fejlődésről szólnak az elemzések egyre hangosabban. Ma már nem csak a környezetvédők hangoztatják a klímaváltozás elleni és az alternatív energiák melletti fellépést.
Lásd tegnap Soros György nyilatkozatát Budapesten...
Saro, ez igaz, részben.
Nem erre a meghúzásra értettem....
Az iparágat nem féltem. Attól nem tartok.
Ennek a cégnek gyártania kell. Az a kockázat, hogy nem fog. Szerintem. üdv.
Mínuszban a papír.
Visszaöntik, vége.
Kérészéletű műrally volt csak, gratula azoknak akiket kitömtek!
Törölt felhasználó2008. 04. 22. 13:27
1785
Törölt felhasználó2008. 04. 22. 13:26
DLPH, szvsz a papírt már nagyon meghúzták tavaly. Most abban a szakaszban járunk, mikor még nincs tömeges menekülés a papírból. De azt észre kell venni, hogy a cég nagyon nehezen jut hitelhez ( az ismert okok miatt ). Így az eredeti ütemterv nem tartható, sőt a módosított sem, mire egyáltalán hasznot várhatnánk a cégtől, már lehet, hogy elmúlik a nagy 'várakozás' az iparágtól. -- Az olaj sem marad sokáig ezn az áron.-- A kettes variációban ülők nagyot kockáztatnak üdv.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...