A Genesis a tervezett költségeit 48 millió euróval lépte túl, de ezzel együtt a tervezett bevételei is alulmúlták a tényleges bevételeit. a cég jelenlegi megítélését úgy határozták meg, hogy éves szinten 300%-os nyereséget állít elő. 2013 - ig vissza kell fizessen 5,5 millió eurót évente kölcsön törlesztésre az állami ipari minisztrériumnak 15 éven át.
14,67 millió euró vissza nem térítendő támogatást "bukott el"--> "perdido" unta de Andalucía, amivel támogatta a Genesist.
Na, most, hogy számodra is nyilvánvalóvá vált, hogy nem számít a szöveged, akár csendben is maradhatnál (persze történne mindez akkor, ha nem lennél egy genetikai zsákutca).
Törölt felhasználó2008. 04. 09. 16:00
hosszabbtávon érdemes gondolkodni a pappperban , ha hiszel benne beleveszel 200-asonként , személyszerint örülök egy 5000-es és egy 1500 Geninek is.... ilyenkor kell venni, kár hogy az ehavi sápot már betoltam.... 2000 körüli bekerár már megvan...5 számjegyű lesz ez meglássátok feleim.
ember, az hogy nekem vagy éppen bárkinek mi jó és mi nem , vagy hogy mit szeretnénk, vagy hogy miért dumálunk egyfolytában az semmit sem segít vagy árt a projektnek ezt hidd csak el.
én konkrétan realisztikusan véleményt mondok az aktuális helyzetről és ennyi.
semmit nem befolyásol....se ez,
de az se amikor oldalnyi szakanyagokat meg egyebeket kopizgatnak ide arról hogy a szolar szektor hiperemelkedőben van, meg holnapra 20K lesz a genesis is.
nem lesz.
ettől nem.
attól lesz ha lesz befektető, de az most nincs.
szóval, summa summárum beszélhetünk akármit, jót és rosszat nem számít.
Törölt felhasználó2008. 04. 09. 15:56
remélem sose fogunk találkozni te leöntős!!!!!!!
Törölt felhasználó2008. 04. 09. 15:53
Szeva..'jővőbelátó".Bácsi...!
Neked melyikhez fűződik érdeked : hogy ne sikerűljön a Poodzsekt vagy abban hgoy alacsonyabb árfolyam légyen.. :)) ? őszintén válszolj...
Eddig simán ugynézki hjogy húzod az embereket....
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...