A tegnapi hír a cég történetében új időszakot nyit meg. Sokan ezt várták, hogy beszálljanak. Nekem is több ismerősöm most már fog venni genit. Aki nem lát, azzal nincs mit tenni.
viktorw, szerintem lehet még máskor is 2800 alatt venni. Eddigi tapasztalatok alapján a tőkeemelés árfolyama inkább ellenállásként funkcionál. Igaz, most kicsit más a helyzet (nőtt a bizalom rendesen), viszont még nem történt meg a tőkeemelés sem. Vagyis én a konkrét tőkeemelésig nemigen várom 2900 fölé. De tényleg lényegtelen a dolog. Tradelni bármilyen szinten lehet, aki meg befektetésre vette, biztosra veheti, hogy szép hozama lesz.
Törölt felhasználó2007. 12. 20. 10:17
Ha megnezitek a konyvet, szepen kivasaroltuk (En is) az eladoi oldalt. Lathatoan kifogynak, 200M-nyi volt az ajandek :)
Utana lesznek meg speki probak, de az irany felfele.
Jól látom, hogy 2700 feletti ár esetén is a pusztulást szajkózzák? Tényleg elég primitiv.
Vajh mikorra várható a többi befektető bejelentése? Idén lezajlik? Egy lapot már felfedtek, gondolom a többi adja meg a lökést. A kiadott írásból kiderül hogy a befektető milyen áron szállna be? A fund mit csinál a singapurbol befolyt pénzzel?
mik34,
En csak azt mondom, hogy 2800 alatt CSAK MA lehet venni! (A sok amator "profit-realizalo" miatt...)
Penz van (lesz) es most mar gyarak is lesznek!!!
Ugyhogy a tobbi (5000 - 20000 - 30000) mar csak ido kerdese! Idotavot en nem mondok, csak a 3200-zal volt bajom, ami inkabb 3500 szerintem.
Jo "kereskedest" azoknak, akik meg igy is ketkednek, es jo vetelt azoknak, akik - hozzam hasonloan - rozsaszinben latjak a Geniket! :)
Törölt felhasználó2007. 12. 20. 10:13
remélem nem pipter az alja, mert akkor az nagyon lent van
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...