Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:49

GENESIS  

Sziasztok!

Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))

Új név,új tervek,új remények...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
manoci 2007. 12. 19. 20:12
Előzmény: #38099  Törölt felhasználó
igazad van :)
Törölt felhasználó 2007. 12. 19. 20:08
Előzmény: #38098  manoci
Manoci:
A nők gyakran erősebbek lelkileg mint a férfiak, de hajlamosabbak az aggódásra is. :)
manoci 2007. 12. 19. 20:03
Előzmény: #38097  Törölt felhasználó
Sziasztok!
Hidd el Gudakes a nők néha erősebbek a férfiaknál. ;-)
De azért örülök és hálás vagyok hogy olvashattalak benneteket, mert ez bennem is tartotta a reményt.
Törölt felhasználó 2007. 12. 19. 19:59
Előzmény: #38094  Törölt felhasználó
Mercurius, nem is igen tudjuk mivel hálálhatjuk meg neked azt, ahogyan intézgeted az informálást itt és főként az iwiwen!

exmnbs1 nem pesszimista, hanem mivel nő, mindig benne van egy kis aggódás! :)
Törölt felhasználó 2007. 12. 19. 19:55
Ha már betettem ide a levelet, beteszem a választ is, bocsánat ha valakit zavar!

"Kedves BB24 - Barna!

Köszönöm szépen a kedves hangvételű leveledet!
Én nem vagyok haragtartó, sőt a haragom gyorsan elszáll, és mindenkiben a jót próbálom felfedezni. Így volt ez amikor a közgyülésen beszéltünk, szerintem is egy rendes srác lehetsz.
Jó lenne ha az országban, vagy a világban mindenütt jellemző lenne ez a mentalitás amit Te mutattál: a békejobb ajánlása azoknak akikkel nem vagyunk némely dologban egy véleményen. A nézetek béli különbözőség nem kellene, hogy azt jelentse az emberek ellenségek lennének. Ha pl a politikában, a vallásban, vagy akár a focimérkőzések után megvalósulna az emberek arcán egy kis mosoly, csak egy kis tiszteletteli fejbólintás egymás irányába, már nagy lépés lenne a béke felé.
Te egy ilyen bolintást tettél, aminek igazán örülök! Köszönöm.

Most küldtem el a leveledet a portfolio.hu-ra. Ezt a levelet is fel fogom tenni a fórumra, mert az ottaniak is olvasták a mi veszekedésünket.

Nos, ez egy jó hírsorozat kezdete, lesz itt még bejelentés, nagyszerű tavasznak nézünk elébe! Nemcsak tavasznak, éveknek, ez az első külső befektető megnyitott egy kaput, amin már a többi cég is bátrabban átléphet.(Bár továbbra is fenntartom a véleményemet, nem a befektetni szándékozók hiánya lehetett itt a probléma, hanem a Genesis Fund többségi befolyásának megörzése volt a cél.)
Egy kelet-közép európai sikertörténet elején vagyunk még mindig, nem késő beszállni most sem, viszont egyre biztonságosabb.

Szeretnék gratulálni neked is azért a felismerésért amivel megláttad a Novotrade Rt-ben azt a lehetőséget ami most bontakozik ki, és lesz egy világméretű cég Genesis Energy néven, ugyanazokkal ez emberekkel aki 1983-ban megalakítottk azt.
Sok kisbefektetőnek adtál lelkesedést bizakodást, hogy tartsa a részvényeit. Ők bizonyára hálásak a bejegyzéseidért amit a portfolio.hu-ra írtál.

Neked is és szeretteidnek kívánok boldog Karácsonyt, és sikeres új évet!

Tisztelettel üdvözől:
Hatvani László - Gudakes"

Törölt felhasználó 2007. 12. 19. 19:39
Előzmény: #38088  exmnbs1
exmnbs1: Írtad múlt héten kistoppolódtál Genesisből. Most azért vagy ilyen pesszimista mert még nem tudtad visszavenni a részvényeket.
Szerintem ha eddig nem sikerült, és még most is ennyi kételyed van a részvénnyel kapcsolatban, akkor lehet hogy jobban jársz, ha mást keresel.

Én látom a jövőt! Amikor már áll a gyár, és termel, és nyereséges, Te ilyen kérdéseket fogsz ide írogatni:

Nem fog összeomlani a gyár? Nem esik rá egy repülő? Fog sütni holnap a Nap? És holnapután??? ...

Vannak értelmes kérdések, meg értelmetlenek...

Figyelj rá, hogy a Tieid ne az utóbbinak minősüljenek a többség szemében.

Kételkedni hasznos dolog, de van egy egészséges mértéke mindennek...

Törölt felhasználó 2007. 12. 19. 19:32
Előzmény: #38093  Törölt felhasználó
Na szép, szócső lett belőled? :-))))

Ami a pihenést illeti, szerencsére most jön a munka java... szóval pihenésről szó sem lehet, ami engem illet...
Törölt felhasználó 2007. 12. 19. 19:25
Előzmény: #38092  Törölt felhasználó
A teljesség kedvéért:

"Szia Gudakes!

Bocsi a fórumos üdvözletem végéről lemaradt az aláírás:

Légy szíves szúrd már be a végére a következőt: "Üdvözlettel : BB24"

Köszi szépen, minden jót!"

Törölt felhasználó 2007. 12. 19. 19:21
Kedves Gudakes - László!

Gondoltam a mai nap bombahírének hatására (is) kibékülök Veled és Mercurius-szal is!
Szerintem ez brutál jó hír! :-)) Ezt meg kel ünnepelni a következő napokban! :-))
Komolya mondom, Téged is bírlak ám, a közgyülin is beszéltünk egymással pár szót, és nekem így az első benyomásra szimpatikus, jópofa srácbak tűntél, tűnsz most is!! :-)
Tegyük félre a hülye nézeteltéréseinket, a buta pártpolitikai vitákat, stb., egyébként inkább a Genesisbe lépnék be hajrázó segédként, mint a Magyar Gárdába! :-)))))
Lényeg: Itt a közös összefogás a fontos, még pedig hosszabb távon a részvényesek, befektetők között!
Itt először megvalósíthatjuk az igazi összefogást, ha már más ügyekben, célokért nem tudnak összefogni a különböző mentalitású emberek!

Légy szíves küldd el a portfolio.hu Genesis topicjába a következő rövid, lényegre törő üzenetemet:

"Kedves befektetőtársak, részvényesek!"

Nagy az öröm a Genesis-befektetők háza táján! BigBroki ismét visszatért egy hosszabb kényszerpihenő után (a doki szerepét a portfolio.hu szerkesztősége töltötte be:-)))
A hír természetesen pozitív!! Sőt nyugodtan megkockáztatom: Egy rendkívüli bombahír, mely tovább generálhatja a további komoly érdeklődést a Genesis iránt hosszabb távú befektetők komoly beszállásaival! Az árfolyam el fog szállni! Árfolyambecslésekbe nehéz így előre bocsátkozni, a 2800 Ft már nem ellenállás az tuti! Ez biztos! Aki hosszabb távon gondolkozik, annak mindenképpen megéri a befektetés! Jó lesz ezt eladni 2-3-4 év múlva 30 0000 és 40 000 Ft között! (Richter-gyanús hosszabb távon!)
Szóval az ünnepek alatt mindenki piehenje ki a Geni okozta stresszt, kivárást, izgalmakat! :-)))

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Geni-sikerekben gazdag Boldog Új Évet is kívánok! :-)
Lazítsatok kicsit, megérdemlitek, Mercurius és Gudakes főleg az aktivitásuk miatt! :-)

Most nyugodtan felkiálthatunk együtt összefogva, minden befektető, részvényes:

Hajrá Genike! Hogy is mondtam régen? Forever! :-)))))))"

Eddig tartott a fórumos üdvözletem.

Köszönöm előre is a segítőkészségedet Gudakes! Szerintem holnap átvisszük a 2800 Ft-ot! :-)

Neked is Boldog Karácsonyt és jó pihenést kívánok! Sikerekben gazdag Boldog Új Évet!!

Hajrá Gud! :-))

Üdv. Barna, BB
Törölt felhasználó 2007. 12. 19. 19:19
Üdvözlet minden Genesis tulajnak, és szimpatizánsnak!

Megjött a várvavárt első jó hír! :)
Nem is az első, hiszen aki volt valamelyik Genesis rendezvényen, annak nem igazán váratlan bejelentés. Ez inkább olyan hír ami a legkétkedöbbeket is meggyőzheti: itt nem lufizás, mutyizás van, komoly munka, komoly tervek megvalósítása végett!

Gratulálok én is mindenkinek aki türelemmel volt eddig, és további hasonló kitartást és lelkesedést kívánok magunknak!

És természetesen gartaulálhatunk a Genesis Energy menedzsmentjének a profi munkáért!

Ami plusz pozitív esemény ma, hogy levelet kaptam BB-től, aminek őszintén örülök, szép gesztusnak tartom. Köszönöm neki itt is.
Üzent a fórum olvasóinak, az alábbiakban a teljes levelet közlöm.
Törölt felhasználó 2007. 12. 19. 19:18
Üdvözlet minden Genesis tulajnak, és szimpatizánsnak!

Megjött a várvavárt első jó hír! :)
Nem is az első, hiszen aki volt valamelyik Genesis rendezvényen, annak nem igazán váratlan bejelentés. Ez inkább olyan hír ami a legkétkedöbbeket is meggyőzheti: itt nem lufizás, mutyizás van, komoly munka, komoly tervek megvalósítása végett!

Gratulálok én is mindenkinek aki türelemmel volt eddig, és további hasonló kitartást és lelkesedést kívánok magunknak!

És természetesen gartaulálhatunk a Genesis Energy menedzsmentjének a profi munkáért!

Ami plusz pozitív esemény ma, hogy levelet kaptam BB-től, aminek őszintén örülök, szép gesztusnak tartom. Köszönöm neki itt is.
Üzent a fórum olvasóinak, az alábbiakban a teljes levelet közlöm.
exmnbs1 2007. 12. 19. 19:05
Előzmény: #38081  szalatibi
Azt az emelkedő egyenest mi alapján húzta be a Trendlines?
exmnbs1 2007. 12. 19. 19:04
Előzmény: #38079  watson
Ha meg nem bírják fizetni a kölcsönt, árfolyama berogy, akkor mi van?
Törölt felhasználó 2007. 12. 19. 18:49
Előzmény: #38086  Törölt felhasználó
link

aki ERSTE-s, mondja már el a véleményét nekik!,
(mert én a sajátomat inkább megtartom magamnak)
Törölt felhasználó 2007. 12. 19. 18:44
Előzmény: #38085  Törölt felhasználó
sztibi

ne szidd szegény Egont!
semmi rosszat nem mondott ő soha a Genesisről! : ))

(de, hogy szétkereste rajta magát az biztos...)
Törölt felhasználó 2007. 12. 19. 18:41
Nincs ok az óvatosságra, irány 3100ft első állomásként, Rényiék már most bizonyították mire képesek...
Törölt felhasználó 2007. 12. 19. 18:28
Előzmény: #38082  Törölt felhasználó
Boldog Karácsont !
Törölt felhasználó 2007. 12. 19. 18:28
Előzmény: #38071  Törölt felhasználó
Nekem nincs meg az ECHO TV-s interjó, de holnap talán megkapom gog123-tól...
HA nem túl hosszú feltöltöm youtube-ra, bár szerintem hosszú lesz...
Törölt felhasználó 2007. 12. 19. 18:27
Előzmény: #38081  szalatibi
Senki nem hisz,de a többség ez alapján kereskedik..:-)
Ez a lényeg.
szalatibi 2007. 12. 19. 18:21
Előzmény: #38078  Törölt felhasználó
Ki hisz ezekben a technikai faszságokban? A matekos ismerőseim szerint tetszőleges sok pontra tetsz. sok függvény illeszthető. Ja utólag könnyű,de előre? Én többre tartanám Rényi úr kertészének a véleményét gazdája hangulatáról, mint ezt a számmisztikát, amit oly sokan elhisznek.(kár, hogy nem ismerem az úriembert.) Egy dologért figyelem mégis a jövendölést: ugyanis befolyásol sokunkat,ami tradelhető. De még az elemzők között is van ilyen meg olyan, ám Egonbácsit-ha az új főnöke lennék- először csak elküldeném egy kuplerájba, majd elküldeném továbbképzésre és ha ez sem segítene elküldeném a munkanélküli hivatalba. Bocs kedves Egon és kedves főnök és technikai elemzők.Boldog Karácsonyt Mindenkinek.

Topik gazda

adra
5 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek