Sziasztok!
Hidd el Gudakes a nők néha erősebbek a férfiaknál. ;-)
De azért örülök és hálás vagyok hogy olvashattalak benneteket, mert ez bennem is tartotta a reményt.
Mercurius, nem is igen tudjuk mivel hálálhatjuk meg neked azt, ahogyan intézgeted az informálást itt és főként az iwiwen!
exmnbs1 nem pesszimista, hanem mivel nő, mindig benne van egy kis aggódás! :)
Törölt felhasználó2007. 12. 19. 19:55
Ha már betettem ide a levelet, beteszem a választ is, bocsánat ha valakit zavar!
"Kedves BB24 - Barna!
Köszönöm szépen a kedves hangvételű leveledet!
Én nem vagyok haragtartó, sőt a haragom gyorsan elszáll, és mindenkiben a jót próbálom felfedezni. Így volt ez amikor a közgyülésen beszéltünk, szerintem is egy rendes srác lehetsz.
Jó lenne ha az országban, vagy a világban mindenütt jellemző lenne ez a mentalitás amit Te mutattál: a békejobb ajánlása azoknak akikkel nem vagyunk némely dologban egy véleményen. A nézetek béli különbözőség nem kellene, hogy azt jelentse az emberek ellenségek lennének. Ha pl a politikában, a vallásban, vagy akár a focimérkőzések után megvalósulna az emberek arcán egy kis mosoly, csak egy kis tiszteletteli fejbólintás egymás irányába, már nagy lépés lenne a béke felé.
Te egy ilyen bolintást tettél, aminek igazán örülök! Köszönöm.
Most küldtem el a leveledet a portfolio.hu-ra. Ezt a levelet is fel fogom tenni a fórumra, mert az ottaniak is olvasták a mi veszekedésünket.
Nos, ez egy jó hírsorozat kezdete, lesz itt még bejelentés, nagyszerű tavasznak nézünk elébe! Nemcsak tavasznak, éveknek, ez az első külső befektető megnyitott egy kaput, amin már a többi cég is bátrabban átléphet.(Bár továbbra is fenntartom a véleményemet, nem a befektetni szándékozók hiánya lehetett itt a probléma, hanem a Genesis Fund többségi befolyásának megörzése volt a cél.)
Egy kelet-közép európai sikertörténet elején vagyunk még mindig, nem késő beszállni most sem, viszont egyre biztonságosabb.
Szeretnék gratulálni neked is azért a felismerésért amivel megláttad a Novotrade Rt-ben azt a lehetőséget ami most bontakozik ki, és lesz egy világméretű cég Genesis Energy néven, ugyanazokkal ez emberekkel aki 1983-ban megalakítottk azt.
Sok kisbefektetőnek adtál lelkesedést bizakodást, hogy tartsa a részvényeit. Ők bizonyára hálásak a bejegyzéseidért amit a portfolio.hu-ra írtál.
Neked is és szeretteidnek kívánok boldog Karácsonyt, és sikeres új évet!
exmnbs1: Írtad múlt héten kistoppolódtál Genesisből. Most azért vagy ilyen pesszimista mert még nem tudtad visszavenni a részvényeket.
Szerintem ha eddig nem sikerült, és még most is ennyi kételyed van a részvénnyel kapcsolatban, akkor lehet hogy jobban jársz, ha mást keresel.
Én látom a jövőt! Amikor már áll a gyár, és termel, és nyereséges, Te ilyen kérdéseket fogsz ide írogatni:
Nem fog összeomlani a gyár? Nem esik rá egy repülő? Fog sütni holnap a Nap? És holnapután??? ...
Vannak értelmes kérdések, meg értelmetlenek...
Figyelj rá, hogy a Tieid ne az utóbbinak minősüljenek a többség szemében.
Kételkedni hasznos dolog, de van egy egészséges mértéke mindennek...
Bocsi a fórumos üdvözletem végéről lemaradt az aláírás:
Légy szíves szúrd már be a végére a következőt: "Üdvözlettel : BB24"
Köszi szépen, minden jót!"
Törölt felhasználó2007. 12. 19. 19:21
Kedves Gudakes - László!
Gondoltam a mai nap bombahírének hatására (is) kibékülök Veled és Mercurius-szal is!
Szerintem ez brutál jó hír! :-)) Ezt meg kel ünnepelni a következő napokban! :-))
Komolya mondom, Téged is bírlak ám, a közgyülin is beszéltünk egymással pár szót, és nekem így az első benyomásra szimpatikus, jópofa srácbak tűntél, tűnsz most is!! :-)
Tegyük félre a hülye nézeteltéréseinket, a buta pártpolitikai vitákat, stb., egyébként inkább a Genesisbe lépnék be hajrázó segédként, mint a Magyar Gárdába! :-)))))
Lényeg: Itt a közös összefogás a fontos, még pedig hosszabb távon a részvényesek, befektetők között!
Itt először megvalósíthatjuk az igazi összefogást, ha már más ügyekben, célokért nem tudnak összefogni a különböző mentalitású emberek!
Légy szíves küldd el a portfolio.hu Genesis topicjába a következő rövid, lényegre törő üzenetemet:
"Kedves befektetőtársak, részvényesek!"
Nagy az öröm a Genesis-befektetők háza táján! BigBroki ismét visszatért egy hosszabb kényszerpihenő után (a doki szerepét a portfolio.hu szerkesztősége töltötte be:-)))
A hír természetesen pozitív!! Sőt nyugodtan megkockáztatom: Egy rendkívüli bombahír, mely tovább generálhatja a további komoly érdeklődést a Genesis iránt hosszabb távú befektetők komoly beszállásaival! Az árfolyam el fog szállni! Árfolyambecslésekbe nehéz így előre bocsátkozni, a 2800 Ft már nem ellenállás az tuti! Ez biztos! Aki hosszabb távon gondolkozik, annak mindenképpen megéri a befektetés! Jó lesz ezt eladni 2-3-4 év múlva 30 0000 és 40 000 Ft között! (Richter-gyanús hosszabb távon!)
Szóval az ünnepek alatt mindenki piehenje ki a Geni okozta stresszt, kivárást, izgalmakat! :-)))
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Geni-sikerekben gazdag Boldog Új Évet is kívánok! :-)
Lazítsatok kicsit, megérdemlitek, Mercurius és Gudakes főleg az aktivitásuk miatt! :-)
Most nyugodtan felkiálthatunk együtt összefogva, minden befektető, részvényes:
Hajrá Genike! Hogy is mondtam régen? Forever! :-)))))))"
Eddig tartott a fórumos üdvözletem.
Köszönöm előre is a segítőkészségedet Gudakes! Szerintem holnap átvisszük a 2800 Ft-ot! :-)
Neked is Boldog Karácsonyt és jó pihenést kívánok! Sikerekben gazdag Boldog Új Évet!!
Hajrá Gud! :-))
Üdv. Barna, BB
Törölt felhasználó2007. 12. 19. 19:19
Üdvözlet minden Genesis tulajnak, és szimpatizánsnak!
Megjött a várvavárt első jó hír! :)
Nem is az első, hiszen aki volt valamelyik Genesis rendezvényen, annak nem igazán váratlan bejelentés. Ez inkább olyan hír ami a legkétkedöbbeket is meggyőzheti: itt nem lufizás, mutyizás van, komoly munka, komoly tervek megvalósítása végett!
Gratulálok én is mindenkinek aki türelemmel volt eddig, és további hasonló kitartást és lelkesedést kívánok magunknak!
És természetesen gartaulálhatunk a Genesis Energy menedzsmentjének a profi munkáért!
Ami plusz pozitív esemény ma, hogy levelet kaptam BB-től, aminek őszintén örülök, szép gesztusnak tartom. Köszönöm neki itt is.
Üzent a fórum olvasóinak, az alábbiakban a teljes levelet közlöm.
Törölt felhasználó2007. 12. 19. 19:18
Üdvözlet minden Genesis tulajnak, és szimpatizánsnak!
Megjött a várvavárt első jó hír! :)
Nem is az első, hiszen aki volt valamelyik Genesis rendezvényen, annak nem igazán váratlan bejelentés. Ez inkább olyan hír ami a legkétkedöbbeket is meggyőzheti: itt nem lufizás, mutyizás van, komoly munka, komoly tervek megvalósítása végett!
Gratulálok én is mindenkinek aki türelemmel volt eddig, és további hasonló kitartást és lelkesedést kívánok magunknak!
És természetesen gartaulálhatunk a Genesis Energy menedzsmentjének a profi munkáért!
Ami plusz pozitív esemény ma, hogy levelet kaptam BB-től, aminek őszintén örülök, szép gesztusnak tartom. Köszönöm neki itt is.
Üzent a fórum olvasóinak, az alábbiakban a teljes levelet közlöm.
Ki hisz ezekben a technikai faszságokban? A matekos ismerőseim szerint tetszőleges sok pontra tetsz. sok függvény illeszthető. Ja utólag könnyű,de előre? Én többre tartanám Rényi úr kertészének a véleményét gazdája hangulatáról, mint ezt a számmisztikát, amit oly sokan elhisznek.(kár, hogy nem ismerem az úriembert.) Egy dologért figyelem mégis a jövendölést: ugyanis befolyásol sokunkat,ami tradelhető. De még az elemzők között is van ilyen meg olyan, ám Egonbácsit-ha az új főnöke lennék- először csak elküldeném egy kuplerájba, majd elküldeném továbbképzésre és ha ez sem segítene elküldeném a munkanélküli hivatalba. Bocs kedves Egon és kedves főnök és technikai elemzők.Boldog Karácsonyt Mindenkinek.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...