Most megy Rényi úr először, valószínüleg végleges megállapodást még nem kötnek. Azt sem tudjuk mennyit tolna be a kanadai. Tőkeemelés kiírása január jó esetben
majd stabilizálodik ott az ár!
majd lesznek akik kiszállnak!
a kiszállás következménye az lesz hogy esik az ár attol független hogy hol jegyeztek és hogy mi van megrendelve!
exmnbs: És??? Esett az árfolyam, vagy emelkedett???
Adták bizony... verik a fejüket a falba. Konkrétan tudom. De logikus is.
Kanada elég nagy ország, és nem csak Rényi G. és Civin J. jár oda, azaz ilyen összefüggés nincs.
Na látjátok, ezért nem írok szívesen ide a topikba. Olvassátok a BÉT-et, onnan majd minden kiderül. Közben meg szapuljátok a managmentet, hogy nem mondanak semmit...
Törölt felhasználó2007. 12. 11. 15:01
Akinek van szabad 50 perce, annak merném ajánlani az alábbi interjút, hogy mirõl szoktam ugatni.
Ezt csak azért, mert nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy mekkora szerepe van a piacon mozgó pénz mennyiségének, jegybanki kamatoknak és hogy a bankok támogatnak e egy projektet, vagy sem.
Még szájbarágósabban: csak akkor lesznek sikeres, versenyképes, környezetkímélõ egymással versengõ napelem gyárak, ha azt a bankok akarják. Ha még az olajat akarják futtatni akkor az fog futni bármi áron, ha van más kedvenc napalam gyáruk akkor az fog menni.
Erre inkább azt mondanám, legkésőbb márciusban lesz az első tőkeemelés. Ha addig nem lesz, kitapétázhatunk otthon a dematerializált részvényeinkel, fogy finom legyek...
Rényi Gábor a héten Kanadában tárgyal, egy jól előkészített tárgyalási sorozat első személyes találkozójának apropóján. (boccs ez hülye mondat lett)
Lényeg. Oda utazott valakihez nem közel, akivel már régóta folynak az egyeztetések. Ha eddig tudtak levélben és telefonon egyeztetni, akkor most valami előrelépésről kell hogy szó legyen.
Szóval aki azt mondja, hogy idén már nem lesz semmi, azér ezt is kalkulája bele.
És akkor a road shown emlegetett Dresdener Bank-os tárgyalások előrehaladott állapotáról ne is beszéljünk.
Szóval, bejelenthető dolog még nincs, de ki tudja mi lesz jövő héten... és ezzel nem ígérgetni akarok, csak a lehetőséget vázolom fel.
A másik pedig az, miért ne vehetne bele más is a Genesisbe tőzsdén keresztül, az ORCO alapkezelőjén (vagy mi = akik a WOOD & Company-n keresztül vásároltak be) kívül.
A managemant sokakkal tárgyal. A fentiek csak egy cég volt a sok közül. Megtetszett nekik, és se szó se beszéd, szépen felvásároltak a papírból.
Ok ,a tavalyi eves jelentes Aprilis 29-en jott ki.
Ha iden is ekkortajt szamithatunk ra, akkor ugyse sokat szamit milyen lesz, mert addigra befektetonek kene lennie, es az ugye valtoztat a dolgok allasan nemileg.
Ha meg nem lesz bufi, akkor a gyj lesz a legutolso gondunk.
Tehat, kb felesleges rola beszelni.
A GYJ erősen mínuszos lesz, ezt garantálom. Bevétel 0. Kiadások 100%. Tartalék konvergál a 0-hoz.
Egyet ne felejtsünk el. Ennek a legnagyobb részét a Genesis Investment Fund rakta be a kasszába, nem pedig mi. Az ő pénzüket költötték el, a beruházások előkészítésére. És lesz aki ezen meg fog lepődni. Ezt is borítékolni tudom.
A mi régi részvényeinknek a fedezte szerintem már baromi régen nincs a kasszában. Szerintem már a Sunbooks előtt elfogyott. De ehez nem értek.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...