A Sharpra kitérve egy gondolattal. A szeptemberi közgyűlésen Rényi felhozta a Sharp terveit. A szünetben megkérdeztem őt, hogy mondjon egy indokot, hogy miért ne Sharpba fektessek. Mondhatom elég meggyőző volt.
Mostanában minden héten jön bejelentés újabb gyárakról.
Ezen gyárak gyártási múlttal rendelkező cégek újabb gyárai, technológiai újdonságot is bejelentenek (nagyobb teljesítmény, nagyobb panel, nagyobb hatékonyság...) és 2010-re min 1GW-ot akarnak termelni és a piac 1-3. legnagyobb szereplője kívánnak lenni.
Geni mit tesz a dobogós helyezésért, melyiket előzi be?
Közgyűlést akkora teremben tartják, amekkorában akarják és részvényarányosan szavaznak.
Egyelőre a bp-i fórum sem akar összejönni, szvsz áprilisig nemigen lesz újabb lehetőség.
Arra utaltam, hogy van egy pár csatorna és fórum a menedzsment felé ahonnan lehet infót gyűjteni. Ilyen a szerda-pénteki is. Ha lemész és nem találod hiztelesnek a dolgot - eladod. Azt hiszem - bár szerintem addigra sínen leszünk - a közgyülin nagyon kényes helyzetben ha még mindig itt tartanánk.
egyetleneim, mire célzol? Hogy ha semmi nincs, akkor közgyűlésen rákérdeztek?
Most ott tartunk befektető és építésügyileg mint júniusban és pont azok, akik a szoros kapcsolatot tartják vannak a legkevésbé kiakadva kisbefektetők közül.
fretek óriási tévedésben vagy. Mivel elég szoros a kapcsolat a kisbefektetők és a Rényi között nem lehet sokáig hamukázni. Szerintem max a következő rendes közgyűlésig, áprilisig.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...