Helló Szabó Laca 1973!
Szerintem Te nem jól értelmezed az adó számítást. 1000000 nyereséggel 800000 ezer veszteséget állíthatsz szembe. Tehát 200000 a bruttó nyereséged (jövedelmed). Ennek a 20%-át tehát 40000 forint adót kell fizetned.
Nem vagyok adószakértő, de ha idén voltak realizált nyereséges befektetéseid, ugyanakkor vannak realizált veszteséges befektetéseid, akkor a nyereség és a veszteség összevetése utáni eredményből kell adóznod, ha az pozitív érték
rekazoe áruld már el miért jobb eladni veszteségesen adózás szempontjából ?? én úgy tudom, hogy a veszteségnek csak a 20%-a írható le !!? vagy tudtok valami valami jó módszert ?! nem nagyon szeretnék adózni én sem.......persze gondolom ezzel nem vagyok egyedül.....kellene egy "Hogyan ne adózzunk a tőzsdei árfolyamnyereségből" topikot nyitni.
Félreértés ne essék. Nem gondolom, hogy baj van a projekttel (mégha csúszik is), de a pici büfik nem tudnak szembe szállni az "áramlattal". Szerintem a sodródás most a helyes stratégia.
Amíg annak a valaki(k)nek nem gyűlik össze a megfelelő darabszám, addig nincs mit tenni, mert úgyis szétveri a vételi könyvet, ha az gyenge. Mellseleg frankon tudja hol a stop.
Hello! Szerintem ez az egész piacra általános, nem kapcsolható csak a Genihez. Nem hiszem, hogy összeesküvésről lenne szó, arról, hogy valaki mesterségesen nyomva tartja az árfolyamot. Ha mégis az jó, mert tudd valamit és azért gyüjtöget. Valakinek megéri ilyen árszinten is. Én még várok, de mindenképpen fogok venni.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...