A sztori jó, az hogy ilyen környezetben esik kb 30%-ot előfordult már a történelemben.
Tata mellett valóban épül a napelemygártóüzem, szóval egy kicsit többről van szó, mint üres igéretről.
Nekem nincs jelenleg, de gondolkodom rajta, hogy beszállok.
Szia kutyus!!!
Nem szívesen válaszolok, ezt előre leszögezem!!!
Igen, jól számolsz. Legalább ez még megy.
Én remélek, mert úgy gondolom, h remény, álmok, tervek nélkül nics értelme az életnek!!! Ha van olyan aki így él, az sajnos olyan lesz pont mint TE...kis savanyú lelki nyomorék. Hidd el ezt nem bántásnak szántam....inkább sajnállak, sajnálom, h buktál a GENI-n is.
" De fel a fejjel, lesz ez még rosszabb is " !!!!!!!!!!!
Azt ugye tudod, hogy most még a szokásosnál is nagyobb butaságot mondtál? Ilyen alapon mindenki szinte naponta veszít egy rakat pénzt, bármilyen részvényben is van.
Bodri: Nekem meg egyaltalan nem gigabuko, azonkivul, mint azt mondtam volt, realizalasig nincs buko, csak szamok.
Realizalni akkor fogok, ha tenyleges okat latom, (es ez nem az arfolyan 100Ft-os esese, vagy emelkedese).
Valamint, a fejem azert faj, mert masnapos vagyok,illetoleg zehernyes, mert raadasul a te ertelmetlen fecsegesedet kell neznem.
ne zsibbassz már, mert te a bukón is keresel nem?
ha a beker árad a mostani alatt is van, az akkor is 40% profitveszteség eddig.
amúgy éves szinten én sem buktam rajta , de ettől még nem örülök most.
Törölt felhasználó2007. 11. 12. 15:33
Mar mindenkibe belemar.
Sintert es eutanaziat ajanlok.
snoopy, akármennyire hihetetlen, a te "tanácsaidra" (amiket hadd ne minősítsek, talán elég annyi, hogy te már buktál rajta, én még nem ;) ) biztosan nincs szükségem, majd én eldöntöm, hogyan tovább.
nem.
Én olyan vagyok hogy elhittem a sztorit, meg a management mókusvakítását és megszívtam.
Most ezért rikoltozzok....dehát igaz, végülis vehettem volna államkötvényt is.:-)
A fejed meg nem attól fáj, hanem a GIGABUKÓTÓL!
BEVÁLLALOD???
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...