Rally:Na mar te is megint itt eled ki magad haver?
Kosz a figyelmeztetest.
Meggondoljuk!
Lehetoleg ne felejts el 5 perc mulva szolni ismet, es lehetoleg kanonban meg 3-mmal, mert mind altzheimeresek vagyunk, es draga a Cavinton,plane igy hogy csorgunk mar egy ideje:DD
A csepko marcius kozepe ota csorgott, sot bevallottan kishijan atverezesig jutottak...nehogymar erre legyel buszke,vagy ezt hasonlitgasd!!!
:)
Törölt felhasználó2007. 11. 09. 12:09
Remélem irgalmas lesz és a betett tőkém negyede megmarad! De nevetséges igy a cég. Elkezd egy projektet saját maga kénytelen jegyezni hogy még belerángasson sok balekot., mint mi is. Mondván hogy sok befektető van mögöttük,mire kiderül hogy csak most keresik. EZ GÁZ!!
Nem csak az fáj nekik hogy amikor elindult 800-ról,nem mertek belevenni,és végignézték ahogy 2800-ig kitapossa magát.
Na nem mintha én ott vettem volna 800-on ,de nekem nem fáj !
exmnbs: ES?
Miert kene? a Spanyol honlap nem is honlap csak egy cim ami az anyavallalat honlapjara iranyit...es leven a ceg magyar, pont eleg ,ha egy internacionalis nyelven fenn van.
Ilyen erovel fenn lehetne minden nemetul is...mivel sok reszvenyes onnan kerul ki.
Kiwin: TE ki vagy?
Marmint mi volt az elozo neved?
Vagy ez a topic minden karogot vonz mint magnes a vasreszeleket, tekintet nelkul arra hogy van reszvenye vagy nincs?
Vagy most szalltal be es maris karogsz?
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...