Azt hiszem én is jól el fogok szórakozgatni a Nov papírok mozgásán az elkövetkezendő 4-5 évben...
Rájöttem mi van! A Novo egy olyan felhőkarcoló, ami még csak 2 szintes. Ma valaki nagyon ingáztatta a liftet...
Reggel felment a másodikra körülnézni, aztán földszint, és azóta az 1. és a földszszint között folyik a munka. De senki se hidje hogy nincs többszintes mélygarázs...
Szerintem aki Novotradet vesz, tisztába van vele, hogy ez az egyik legkockázatosabb részvény, és valószínűleg csak hosszútávra érdemes beleszállni, ezért némi ilyesztések és beöntések hatására nem adja el a csomagját, hanem tartja. Kivéve kiszorításnál. Nomeg az ember nem teszi bele az összes pénzét. (szerintem)
Van aki szerencsejátékozik, az azért rosszabb... :-)
Törölt felhasználó2007. 01. 19. 12:43
Szóval hét elején megmondtam, nekem a földszint 960 körül...
nem sértesz meg, sőt én magam sem gondoltam hogy miattam fognak megijedni,
viszont mondjuk ha egy nagybüfi majd venni akar akkor simán ráijeszthet ám a jónépre!
mert itt ha valaki elkezdene most néhány ezret leönteni, akkora pánik lenne hogy még...meg még egy-két álhír hogy kiszorítják a vételi ajánlaton...szal nem betonstabil ám ez a novóka.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy lement a lift a pincébe...
Törölt felhasználó2007. 01. 18. 02:54
Azt mondjátok meg Nekem, de őszíntén, a zártkörű részvénykibocsájtás milyen hatással lesz a részvény árra? Nem fog hígulni a papír? A közkézhányad nyilván csökkenni fog, és ez által bármikor lehet egy kiszorítás. Erről valami objektívet is szeretnék hallani.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...