Jó kis részvény ez. Olyan mint egy 1 személyes lift, amit nem lehet hívni kívülről, csak belülről lehet irányítani. Ha valaki kiszáll, akkorlehet beszállni. :-)))
Hiába, ennyire kis közkézhányadnál...
A vicces az lenne, ha összesen csak 1 db részvény lenne... :-)))
Úgy tűnik valakit sikerült meggyőzni arról, hogy beszálljon. Én még várok vele. Szerintem ezt nehéz lenne elkapkodni...
Törölt felhasználó2007. 01. 15. 01:07
Környe 8km-re van az autópályától, és pont a hőerőmű és az erőmű telep között, tehát csak elég az út mellé kiállni reggel nagy táblákkal, amikor viszik a melósokat az erőműbe, hogy új korszerű munkalehetőség, ami kevésbé átalmas az egészségre, stb... telefonszám.
:-))))
vagy elég felrobbantani az erőművet, máris megszűnik egy csomó munkahely... ;-)
Alapvetően kétfajta ember létezik.Mindenhez ért nulla fokon,vaGY egy valamihez profi módon.
A vélemény nem feltétlen hozzáértésről tanuskodik.:-))
Gazdagodó az eggyik kategória.:-))
Kellemes hétvégét!
Tatabánya környékén már semmilyen munkaerő nincs.
Legfeljebb a dolgozni nem akaró alja.
Annyi eszük van ezeknek is mint az összes többinek, mert ugye ott az M1, meg közel van pest meg a nyugat aztán az már elég is.
Majd rájönnek ők is mint az összes többi hogy lasszóval sem tudnak sem képzett sem képzetlen munkaerőt szerezni, mérnököt meg egyéb értelmiségit sem, de még kétkezi munkást sem.
Tatabányára már szlovákiából hordják a melósokat.
meg olyan is volt hogy borsodból.
fehérgallérost (azaz managert, mérnököt, admint..stb) már lehetetlen találni.
De ha nekem nem hiszitek olvasgassatok a témában.
Aztán utána nyilatkozik a majom topmanager hogy magyarországon nincs is munkaerő, meg megfelelő képzettségű embert lehetetlen találni...na ja, mert minden cég vagy pesten, vagy a Győr-tbánya-Szfehérvár-(esetleg veszprém) körzetbe jön....ahol nincs már semmi szabad ember.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...