Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Én is erre tippeltem, csak nem tudtam, miben utazik. Mondjuk nem nehéz kitalálni. Rájött, hogy zavaró a pozijaira nézve, hogy túl sok infót ad ki, ami talán anyagi hátránnyal is járt nem egy esetben. Talán a tömés után beírja, vagy akkor sem. :)
Sziasztok!
Én vettem 32ft-on pár k-t...nem értem mi ez a pánik itt ????Mindenki tudta,amikor 32ft-ra öntötték(aki várta az is tudhatta),hogy csak a cég adhatta...igy is volt..(szerintem jobb mint ha a forrás adta volna)..kellett a pénz..jó nem mondom hogy igy kell megszerezni:))Ha akarták volna adni még ott volt 16ok vételen...na ha arra ráadtak volna még az lenne a gáz....Persze mindenki csak pánikoljon tovább:)))
nézegettem én is, majdnem betettem záró szakaszban vételt 32-re, de aztán mégse. Ugye ez a papír 18-20Ft-on forgott és akkor lőtt ki ha jól emlékszem, amikor Opimus, Konzum limittel emelkedett napokig és nem volt már mit venni. Akkor lőtt ki az OTT1 is 33-ról. Szóval igazából ez spekarally volt. Az ott1-nél van sztory, tőkét emeltek a tulajok 31Ft-on, de itt meg kitárazás megy. :((
Bizony, az elkülönítettek külön vicc kategória. KEG meg...azt inkább hagyjuk. Igazi vadkeleti tőzsde ez, felügyeletestől. Ez olyan egyébként mint az igazságszolgáltatás, ott sincs visszatartó erő, pedig ott is itt sem ártana példát statuálni néha.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi