Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
három lehetőség van:
-kiáll a nagy vevő:szerintem 44-45ft alá nem esik
-megkapja a nagy vevő(az általam említett úraktól-vagy egy újabb csomaggal vagy a 49ft-ost adják oda):ha egy újabb csomag lesz,akkor lefele szerintem szintén 44-45ft-ig,ha a 49-est adják oda akkor fel 50-51-ig
-ha simán megveszik a 49-est(és még a 46-os vevő is ott marad),akkor jóval 50 fölé...
szerintem!
csak ha kiáll a nagy tétellel a vevő, megint esni fog...
meglepett, milyen gyorsan kaptam meg a 46-ost...
egyébként meg megint adnak a cégtől, mint a meszes....
mint egy kis motolla, úgy pörögtem benne :)
kaptam reggel 49-50-en 12K-t, az kiment 51-en
azt gondoltam, mára ennyi, mert beállt a nagy eladó
de kaptam 46-on is , az kiment 48-on:)
most már csak 45-ön merek állni vételen:)
sziasztok!
Na itt van eladó (de vevő is) bőven.
Megmondhatatlan mi lesz.
Egy tagé elfogyott...
A nagy pakk meg Molnár Lajosé és a cégéé még:Legalább is gyanús..)
(A Molnár Lajos és dr. Schalbert Lőrinc felügyelőbizottsági és audit bizottsági tagok
érdekeltségébe tartozó OKTKER-NODUS Kiadó Kft. (8200 Veszprém, Bartók Béla u 12.,
Cg. 19-09-501398) 2017. március 7-én tőzsdei ügyletkötések keretében 21.074 db
FUTURAQUA törzsrészvényt (ISIN kódja: HU0000107362) értékesített 36,3 HUF átlagáron
a Budapesti Értéktőzsdén, a Random Capital Zrt. befektetési szolgáltató közreműködésével.
Az OKTKER-NODUS Kiadó Kft-ben dr. Schalbert Lőrinc 33%-os, míg Molnár Lajos 16,5%-
os részesedéssel rendelkezik. Az OKTKER-NODUS Kiadó Kft. a tranzakciókat követően
220.000 db FUTURAQUA törzsrészvény tulajdonosa, amely az alaptőke 1,1%-a.
Molnár Lajos felügyelőbizottsági tag 2017. március 7-én tőzsdei ügyletkötések keretében
20.000 db FUTURAQUA törzsrészvényt (ISIN kódja: HU0000107362) értékesített 41,5 HUF
átlagáron a Budapesti Értéktőzsdén, a CIB Bank Zrt. befektetési szolgáltató
közreműködésével. A tranzakciók után Molnár Lajos felügyelőbizottsági tag FUTURAQUA
törzsrészvény állománya 218.500 darab, amely a teljes alaptőke 1,09%-a.
Dr. Fodor István igazgatósági tag 2017. március 7-én tőzsdei ügyletkötések keretében 70.000
db FUTURAQUA törzsrészvényt (ISIN kódja: HU0000107362) értékesített 43 HUF
átlagáron a Budapesti Értéktőzsdén, a Random Capital Zrt. befektetési szolgáltató
közreműködésével. A tranzakciók után dr. Fodor István igazgatósági tag FUTURAQUA
törzsrészvény állománya 109.957 darab, amely a teljes alaptőke 0,55%-a.
Valaki viszont megveszi tőlük,mert csak a kis spekiktől eladásokkal vegyítve lefele kellene menniük nem fel...
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi