Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
mai nap "csúcsragadozó" eladója én lettem, 2300 darabot kiküldtem 31-en, aztán szépen kaptam vissza
úgy tűnik, megint én vagyok egyedül a papírban, vagy mi ez a nagy kuss?:)
/az összes 28-ast nem én vettem meg:)/
ja, és azért veszem vissza mindig lejjebb, mert elhiszem, hogy új fejezet kezdődik
azaz hiszek egy 86-ban:)
konzumban is pár hete kaptam 51-en és azóta hova száguldott fel:)
igaz, esett is szerencsétlen agyoncibált papír
itt még nem épült be a 2 milliárd, mert még nem adta a nevét egy vevő
de majd adja
izgalmas lesz a csütörtök
tulajdonképpen tényleg nem gondoltam volna, hogy elmegy 43-ig gyorsan és egyhuzamban
de most már tudunk mihez viszonyítani és úgy venni
nagyon örülök, hogy jó megérzés volt a 24-25-ös vétel
azt lehetett gondolni, hogy ma nem fogja bírni a felső limitet, mert sokan vettek 24-25-ön
ja, meg bezavart a képbe a konzum-opimus-őrjöngés megint
viszont úgy tűnik, a zöme kihajtódott belőle
úgy látom, ez a papír mehet most jó nagyot, nem írom le, mire gondolok, mert körbeugatnak, körberöhögnek, de...
de igen, most mehet egy nagyot, szerintem:)
imádom ezt a papírt:)
felső limiten is elment egy adag, aztán 34-33-32n a maradék 25-ös
és kaptam vissza belőle 29-30-on
szerencsére:)
azért tartogatok még visszaszállási pénzt lejjebbre is
kikiáltom a jelenlegi legjobb kispapírnak!
éljen! :)
a tulajok nem szálltak ki, csak eladtak egy keveset
sok maradt még nekik
és itt a forrás is...
másrészt nem a tetőn adtak, ebben a papírban a tető 86 volt, ahogy emlékszem
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi