Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
én úgy értelmeztem hogy közkézre ment át. nem új befektetőhöz. nem jön ki a cikkből, hogy adott személy vagy cég vásárolta volna fel a közkéz nagyját. ugyanakkor erre utaló a megfogalmazás.
Egy hatása lehet hogy lesz a cikknek, mivel belengette a jelenlegi főni,hogy napokon belül hír jöhet a vizbázishoz kapcsolódó prokektről. Akár lehet egy ujabb pihenőnap up irányban, aztán ha nagyon sokan lelkesek, akkor nem kizárt a limites up pihenő sem. Hangulattól es bizalomtól na meg Ella néni locsoló kannájától függ, hogy akarja e használni :)
Elolvastam a cikket sok újdonság nincs, amit írtam korábban, hogy leisztinger nullára kitárazott, hyd projekt kuka, igy a k+f vonal kuka. Most hamarosan lesz tulajdonosi megfeleltetés, a főnök úr örül, a piac felszívta a nagy kiszállókat es beszélt az új nagyrészvényessel, aki bízik és fantáziát lát a társaságban. ( mondtam kbr-nek, szedje össze cukrász ismerőseit és csináljanak efy cukrászda céget belöle. A daubner 1 üzletben generál közel 2 milliárdos bevételt, es 400 millió nyereséget évente) Röviden ennyi
Talán nő gyűlölő vagy?? Van itt rengeteg pasi, aki favatkát sem ér!! Őket miért nem cikized..?? Azért Éva a maga kis havi 700 ezres nyerőjével ott van a toppon!!
Én ennyit látok: "Napokon belül bejelenthet egy új projektet a FuturAqua – mondta lapunknak Fodor István, a társaság elnöke. A cégből a nagy alapok kiszálltak ugyan, de a kisrészvényesek felszippantották a kínálatot."
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi