Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Nem kell aggódni. Az SRV hamarosan indul ha eléri a 100 forintot. Onnan vehetik egészen 600ig az alapszabály szerint. De én nem leszek mohó úgyhogy 530nál kiszállok majd :)))
Engem is CSAK ez fogott még meg, h. itt vagyok.... Bár átolvasva az itt leírtakat, nem vok nyugodt. A bizonytalanság, az átláthatatlanság, az én ellenségem is! Kiderült, szép napos csütörtököt! 😊👍😁
Kisbüfiket veszi az elő az MNB? Akkor már csak az a kérdés hogy Jászai,Mészáros,Veres,Kulcsár, Rogán, Ádámosi, Móricz stb nagybüfik akik milliárdokkal húzták le a kicsiket mikor veszik elő. Az hogy pár kisbüfi megszedte magát az az imént felsorolt embereknek köszönhetően az baj? Ők csináltak milliomosokat a kisbüfikből. Ajánlom vizsgálni. Opus 46-800-139 Konzum 150-3000-700(régi áron fúzió után) Appenin 200-1140-200 Kulcs 1200-3400-1100 Cig 200-600-150 Autowallis 65-240-60 Est 1-180-40 Set 30-800-200 4ig 20x aztán 1/4. Őrmester, Csepel, Set ,Futurban csak az csinálták a kicsik amit a nagyoktól láttak. Sok sikert és jó munkát. Vicc vagy klónember.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi