Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Sajnos meg mindig gaz az egesz topik szinvonal. Egyszeru emberek, butasagok. Nem a lenyegre koncentralnak a reszvenyesek, arfolyam is doglodik. Megdobbento. En orulnek ha felmenne, akar van papirom, akar nincs. Felesleges engem is kommentalni, mert en orulok ha minden ok itt.
Előbb magyarul kéne megtanulni leírni egy helyes szórendet, utána legalább egy Mr. Bean szintű humorlécet kifejleszteni. Ezt követően várunk vissza új próbát tenni :))
Ehep mar ki lett higitva es kiment a nagyresze 7k-n... Futur higitva de nem elegge igy meg varat magara a kicsepegtetes es mostmar kivarom mi van a tokenekkel...viszont hator egy szavahihetetlen speka mig ery tuzkozeli mindenfele tisztseget viselo bennfentes...kicsit sem ugyanaz. Szopuszt minek adjam?? 52-rol nem ker enni.
Az én kérdéseim is egyszerűek voltak. Itt nem én vesztettem hanem azok a befektetők akiket beültettél a felénekléseddel aztán rájuk borítottál több 100kt a rallyban. Meg azok a jegyzők akik összedobtak 190 milliót. Ti meg vetettek belőle Srvt. Ami 30 millió mínuszban van kb. És remélem az MNB kivizsgálja kinek a pakkja volt az 120as amit megvettetek. Csak nem esetleg le volt beszélve? Ez egy pilótajáték az nyert aki korán összehangoltan beszállt. Az az 5-6 ember aki vette 40-65 között millió számra. De ez csak egy fikció. Majd a MNB kivizsgálja. Vagy már vizsgálják ezt is.... Gondolom tudod a választ....
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi