Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Srv vétel minek? Miért nem kellett a token? Mi az amin összeveszettek Kbrrel? Miért manipuláltad a részvényeked? Ezek után szerinted mennyit ér a szavad?
Leírtam már neked párszor sosem találkoztunk. Egyszer láttalak képen az önéletrajzodban. Mondjuk az elég gagyi volt. Akkor miért is nem kellett a token? Arra persze nincs válasz. Megszoktuk itt semmire nincs soha válasz.
Írd már be ide ki is vagy és hol dolgozol...ez így lenne korrekt a forumozókkal szemben....😉 Amúgy meg "beletrafáltam".... látszik, a két érintett írt is egyből.... jó szerencsét nektek! (A harmadik meg szóhoz sem jut 😋)
Szerintem inkább én traffáltam bele. Te meg azt hiszed ismersz. Pont azért mert azt hiszed én is bennfentes vagyok azért tudok mindent. Nem kellett hozzá sok ész ha még nekem is sikerült össze rakni mi folyik itt. Token miért nem kellett? Pedig arra szerződtél. Ezt állítottad. Nem kell a válasz. Tudja mindenki. Szerintem csak égeted itt magad ezután az MNB büntetés után. Leszerepeltél.
Mielőtt amnyira örülnél magadnak azért kicsit szerényebben. Kicsit képmutatás tőled ilyeneket olvasni. Azért nyugodtan nem aludnék a helyedben nehogy megtaláljanak a hülyére vett kisbüfik. Nem semmi 10 milliós MNB bünti után még te osztod az észt. Nem semmi. Reméljük az MNB a kivizsgálja a kgy utáni megbeszélt dumb und pumpot is. Pl hogy lett valakinek másnapra 390k dbja amit 2 nap múlva dobott. Suerintem lesz itt még másnak is bünti.
A megfilmesítés jogát meg eladjuk a wb-nek, Te hitelesen el is tudod játszani a szerepedet ( a többi szereplő tud öszinte lenni szerinted?😂).... a bevétel meg a futuré....😉😊
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi