Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Ok! Értem én, hogy ez egy kényes dolog és nem akarod firtatni. 😄 Az új vezetőség viszont tudta mibe lép bele és ez egy vagyonelem". Valamit kezdeni kell vele, de legalább tájékoztatni, mielőtt csontváz lesz... Mivel út nem igen van a telekhez, így helikopter mosó egész jó projekt lenne ....
Nagyon elítélem az olyan embert, aki indokolatlanul vág ki egy fát, és azt nem jól használja fel később. Bízok benne, hogy bocsánatot nyer majd a bűne az égiektől, és jó teszi azt amit tett.
Szvsz kevesebb időt kell várnunk itt, mint amennyi idő alatt egy magoncból, csemete lesz, majd egy egész erdő. Ez olyan 120 év. Szóval ilyen szempontból nagyon jó helyzetben vagyunk.
Azért türelmetlenkednek, mert nem tapasztalták meg korábban, milyen hosszú folyamat kipucolni a rv könyvből a régi nagytulajokat. Setet beöntötték vagy 3x a régiek mire eltűntek.
Hasonlóképpen gondolom én is. Párt jól választottam, remélem részvényt is. Magam döntöttem el, de örülök, hogy bemutatták nekem ezt a céget. Én is tovább ajánlottam a munkatársamnak. Most már Ő is részvényes. :D
Majd az eredmények megmutatják, hogyan alakulnak a dolgok. Mindenki levonhatja majd a következtetést a bejelentések és a számok alapján, milyen az irány. Időt kell adni a reorganizációhoz, a változásokhoz. Én úgy gondolom, a következő időszakban lesznek bőven változások és bejelentések.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi