Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Meg van az oka,h miert maradtam meg ebben-:) Attol fuggetlenul h kulonbozo vermersekletuek vagyunk,meg egyaltalan nem gondolom h gaz van a papirral. Semmi gaz sincs,csak kurva lassu-:) Nekem. Ez ellen ugy vedekezek,h nem nezem olyan aktivan ahogy szoktam,sot meg a nyitasra sem kelek inkabb fel-:) Ennek megfeleloen gyonyoruen at is aludtam az egyetlen alkalmat,amit nagyon neg szerettem volna csinalni,h olcsobb est eseten atcserelem ,es meg db szamban is jobban fogok allni,nem beszelve -az altalam amugy hitetlenkedve figyelt-orok es el nem mulo szerelmet a piac altal az est media fele. Na hat arrol most lemaradtam egy kjs idore-:)
Hát ha úgy gondoltad, akkor most vagy kivárod beérik e az elgondolásod, vagy dobod bukóban. Volt már ilyen a történelemben. Felszabadul a tőkéd és lehet skalpolni máshol, ha neked az fekszik jobban. Cselekedni kell nem elégedetlenkedni hogy most az 1x nem jött be. :)
Tobbnyire azt csinalok. Kb 99%-ban. Rendkivul ritkan fektetek be hosszu tavra,sot kb sosem. Ezt a papirt ugy gondoltam h megeri tartani,lehet benne potencial,de az utobbi hetek,egy honap erdektelensege nem az optimizmusomat erositi benne. Attol fuggetlenul viszont h elkepzelhetonek tartom a jelentos arnovekedest,nem szerepel a szotaramban a klasszikusan hosszutavu befektetes ebben az esetben sem.
Most ez nem oltás akart lenni félre ne érts. :) De sosem értettem, hogy aki a medvét várja - illetve nem várja de fél tőle - az miért tart speka rvt hosszúra. Akkor neked skalpolni - swingelni kéne hogy minél kevesebbet ülj egy papírban. Lásd Hathort, akit bár sokan nem szeretnek, a kereskedési stratégiája összhangban van a várakozásaival (félelmeivel/vélelmeivel) a világpiacok tekintetében is.
Igazabok a worries abbol van,h a mestersegesen felpumpalt amcsi,es kulfoldi tozsdeket semennyire sem kovettuk le iden,de kb 1000% biztos,h a kipukkanasukat haromszorosan fogjuk lereagalni. Es minel tobb ido telik el nalunk a hatalmas nagy semmivel,annal jobban kozelit ez az ido.
Eppenhogy csak latom. Inkabb nem is nezem intenziven,mert rohadtul idegesitene ez a hetek ota tarto bazi nagy semmi,legyen akarmilyen pozitiv is a kornyezet.
Nem erteni 200. Nincs szotarban ilyen szo. Momdjuk 120 az van,ugy h jo lenne mar lassan ebbol a csigatempobol atvaltani legalabb egyesbe,es eloszor azt atlepni.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi