Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Én is be vagyok fagyva, de hiszek a szép jövőben. Persze lehet, hogy szükség lesz értelmesebb vezetésre, egy-két komolyabb befektetőre - de el fog jönni mindennek az ideje.
+ Nem nevetünk ki! Csak sokan vannak itt /is/befagyva, mert csak a 3-as fogatot húzzák.. (még)
Törölt felhasználó2021. 11. 09. 08:35
Tombol a világban a kriptoőrület. Ha végre beindul a token és a kereskedési rendszer, akkor itt simán lehet akár tízszerezés is belátható időn belül. De a napelemes biznisz is elég jól tud hozni és tök jó, hogy több lábon állunk. Kevés a darabszám, olcsó a részvény. Kinevethettek nyugodtan. Közben gondoljatok a Konzumra, a Masterplastra, vagy épp a 4IG-re, és sorolhatnánk még. A lehetőség ott van.
60 felett meghülyülnek sokan ... sajnálom higy ezt kell írnom és tisztelet a kivételnek de nagyon kevesen billenek át a 60 on normális agyi mentalitással ... Ennek a korosztalynak minden megadatott ... lophattak a rendszervaltás idejen ... lehet állami nyugdijuk .. lathattak milyen az olcsó energia korszaka ... ( olcsó repulo jegyek) stb ... a mostani 30 asok meg menjenek el kulfoldre ha ervenyelsulni akarnak ...Ők dontik el ki kormanyozza az orszagot mert oriasi szavazo bazissal rendelkeznek ... aki most 34-35 meg azt mozizza vegig hogyan emelik evrol evre ...mindig csak egy kicsit a korhatart ... vicc ... a befizeteseik meg mennek a mostani korosztaly nyugdijara ... Mi már kitől lopjunk? kerdezem? Tisztelet a kivetelnek ... de megertem amikor azt mondja az Amerikai kepviselo hazban a 30 as a 60 as nak hogy ... " - Ok ...Boomer !"
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)