Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Hajnal Úr, fogadja legőszintébb tiszteletteljes GRATULÁCIÓMAT valamennyi FuturAqua részvényes nevében. Ez igen. Így kell vezetni egy egyébként jó lehetőségekkel rendelkező Nyrt-t. Fantasztikus tehetség, egy igazi géniusz. Ön nem gondolkozott még el azon, hogy itt a 0 Ft-os árfolyam elérése cél? Mert akkor szerintem lassan időszerű lenne. A részvényeseknek meg ideje lenne egy mihamarabbi rendkívüli közgyűlés időpontján gondolkozni.
Tegnapi elègedetlensèg meghozta az árfolyamesèst. Mèg nincs semmilyen következménye büntetèse a törvènyes lopásnak addig ez megy, összejátszva a Nemzeti bankkal.Pedig pár száz èvvel ezelőtt kisebb dologèrt oda lett az ember fèl keze.....
Így van. Ide egy tökös menedzser kell, mégpedig az üzleti életből. Aki haladni akar. Nem pedig egy megátalkodott politruk, aki ahhoz van szokva, hogy nulla teljesítménnyel is dől a lóvé és mindig csak "majd", meg "a közeljövőben", meg "két hét múlva", meg "jövő héten", ami sose jön el. ELÉG VOLT EBBŐL!!!
Csatlakozom. Más egy mém coint megcsinál pár hónap alatt, itt meg töketlenkednek 2 éve. Lusta és fogalmatlan az ember. Maradt volna politikai pályán, ott nem tűnik fel, ha valaki nem csinál semmit.
Sajnos most annak van az ideje, hogy rá kell ülni a kezekre. Hova adnád el már itt... Örökké esni sem lehet. Csak megfordul előbb-utóbb. Viszont nagyon úgy tűnik, hogy valaki gyűjtöget.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)