Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
:D :D amikor 1500 volt a mol adtam volna, ha lett volna kinek, legalább egy részét. most 2 napig érdekes volt a papír, következik újra fél év semmi, hacsak valami csoda nem történik...
nem tudok róla. de október 1jén kiközlik, hogy indul a nemzetközi értékesítés, aztán azóta hallgatás. Én azt is el tudom képzelni, hogy direkt tartják vissza az infót és megvárják míg mindenki leszáll a vonatról, aztán indul a buli. Ez egyelőre inkább egy lezuhant repülőgépre hasonlít. :D Az is gond, hogy vannak sokan, akik 1,5 éve ülnek benne és vannak időkorlátos pakkjaik. Ez persze egyéni szoc probléma. Mindenesetre a kripto piacon is rally van, ha valamikor, akkor most kéne kilépni a nemzetközi hadszintérre. Még 0 marketinggel is el lehet adni ezt a tokent, mert a víz miatt egyedi sztori.
Megértelek! Ami pluszos én is mindig adom. Bizalom a vezetőség felé? Az valóban múlt idő. Órbóki mélység ez a fingreszelés amit prezentálnak. Szép hogy ezt sikerült hozniuk!
engem az nem bánt, hogy hathor, farkasfu meg a többiek kerestek pár forintot. Engem az bánt, hogy a menedzsment és személyesen kbr szerint ez nem speka papír, ide befektetők kellenek. Akkor hogya a faxba lehetséges az, hogy csak a spekák keresnek ebben a tetves papírban? A befektetők meg, akik benyalták a sztorit, -20-30%ban ülnek és várják, hogy valamit dolgozzanak, de úgy tűnik, hogy ha végeznének is valami munkát és neadjisten valami pozitív eredménye lenne, azt se igyekeznek kiközölni. Re: hamarosan jó lesz, minden rendben. Volt türelem és bizalom, de nem szolgáltak rá. Ha lenne plusszos pakkom én is kivágnám, hogy olcsóbban visszavegyem. DE NINCS.
68 meg is kapta, ennyi volt a rally. Azért szép volt annak, aki 60 alatt gyűjtötte. Mi hívők meg várunk tovább. Ismét a spekulánsok kerestek, de nem sajnálom tőlük! Nagy nyerőt mindenkinek!
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)