Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Többen szedegettük ma és a koloncot egymás szájából húzzuk ki. Pl: 12K-t 60-on Én akartam elvinni. Elvitte más. De előtte 16K-t meg Én szettem össze, ami miatt begőzölt a kolléga és vadul venni kezdte :) Szóval semmi extra.
Mikor tanácsot kérnek tőlem, hogyan lehet virágzó paprika palántát nevelni április közepére és elkezdem mondani, majd rávágják h jaaa csak ennyi, hogy december közepén szórom el a magot? Erre szoktam mondani, hogy ez ennél picit bonyolultabb. :)) pl kell hozzá egy olyan fóliasátor, amit 20fokra lehet fűteni -15 fokos télen is, meg páraszabályozás, meg talajfertőtlenítés, stb stb.
Jövő héten szavazás az srv-ről. 10%-nyi papper. Jelen áron cirka 150 millio Ft lenne a mutatvány. Szerintem ez a pénz a kasszában és már tűkön ül! Feltéve ha megszavazzák a javaslatot. Én most vételre ajánlom a papírt. Ezzel a cégnek lehetne 3 m db papírja, amivel akvirálhatna egy több milliárdos valamit. (Vajon mit? 😁) Most csúnya leszek, de ha itt beindul az árfolyam ,,manipulálás” az nem fog megállni 600-nál. Mnb, irreális tervek ide vagy oda. Év elejèn is szóltam szegény Zsoltiéknak hogy lassan az agarakkal. Most szólok, hogy SZvsz érdemes venni!
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)