Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Friss reg, első beírása, egy BÉT cég igazgatóság komplett letegezése és leváltásának belengetése.... szép! Szépséghiba, hogy mindezt névtelenül, egy mostanra bohóc fórumon (mindannyian bohócok lettünk itt). Kíváncsi lennék az itt fórumozó igazgatóságokat váltó kisebbség a háztartáson kívül (jajj, túlóztam, azt az asszony vezeti) mit irányítgató el eddig. Akik itt raktak pénzt a tőzsdére, azok feltehetően valamiben sikeresek, hiszen van miből tőzsdézni, de mért gondolja itt sok rész siker ember azt hogy ha jól tud varrni, akkor hegesztési is tud? Annyi önjelölt ig van itt, miért nem valósítják meg önmagukat? Amennyit itt nap mint nap osztják az észt, simán lehetnének sikeresek a vállatavezetési tudásukkal. Vagy ahhoz gyávák, és egyszerűbb másokat hibáztatni? Pár hete írtam, mi jut mostanában eszembe (csak más aspektusban) ..... szomorú.... Nyugodtan lehet kapkodni, én vállaltam az arcom, nevem....
A Portfolio.hu írta meg, a CNBC alapján, hogy a PayPal beszáll a kriptó-bizniszbe . Hamarosan elindítanak egy olyan szolgáltatást, mellyel venni, tartani és adni lehet kriptodevizákat. A PayPal kriptós szolgáltatása az Egyesült Államokban indul el a következő hetekben, eleinte bitcoinnal, ethereummal, bitcoin cash-sel és litecoinnal lehet majd rajtuk keresztül kereskedni. 2021 elejétől pedig várhatóan fizetni is lehet majd kriptóval a PayPalre csatlakozott 26 millió boltnál.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)