Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Elore minek mondanam, hogy figyelem most adok mindenki vigyazzon. Egyebkent senki mastol nem is latok ilyet, tolem mindenki elvarja, amit szinten nem ertek
Macikanak nincs annyi, amiatt ne izgulj. Ugy indult a topikja mit vennel ha lenne penzed.. tobb mindenben van par Kja jatekra, eleve nem Bet fuggo, plane nem kis papir fuggo, es kell masra is penz neki. Masik 79 volt kb a jegyzes ar itt, az alatt eladni senkinek nem eri meg, plane ha felfele varakozas van, es nem pandemias panik. Most a panik elult. A nagyobb jatekosok is KBRen kivul kesobb vettek, ERYneknis feljott az atlaga a kozlemenyek szerint.
Jön be a cégnek 450 millió ft. Ez szinte biztos. De szerintem többet fognak jegyezni. És ez csak a kezdet. 10 milliárd token simán elfog menni első körben. Az 4.5 milliárd ft. Azzal azért már el lehet kezdeni építkezni.
Ha barki igy kerit elő penzmagot azt is magasról. Később nem lesz útban az a pakk se. Örülni kéne inkább hogy vannak akik rosszul rakják össze a kirakóst :))
Én speciel leszarom ki önti :)Tegnap Macikáék is adták. Ezzel sincs gond, mindenkinek szive joga bármikor adni is nem csak venni. Rutinosabb tőzsdéző vagy te annál hogy ezen cél nélkül rugózz ;)Céllal már más ;))))
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)