Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Leírtam, hogy még nem jutottam el odáig, hogy regisztráljak wallet igényt. :-) A problémátokat jeleztem a megfelelő helyen, amint lesz visszajelzés (holnap reggel remélhetőleg) fogom jelezni neked és akit érint itt a fórumon. Köszönöm a türelmeteket.
Kösz a visszajelzést. Zsoltee! Ha olvasod ezt, segíts nekünk, hogyan csináltad, mert nekem m ár nincs több ötletem. Időközben kipróbáltam Chrome alól is, eredmény ugyanaz.
OK, akkor szerintem nem sikerült olyan űrlapot létrehozniuk, ami befogadja a regisztrációhoz az adatokat. Remélem ez egyszerűen orvosolható hiba, és hamar javításra kerül - ugyanakkor elég cikinek tartom, hogy elsőre nem jött össze. Ha tényleg csak erről van szó...….
Amikor elküldted, akkor megjelent valami a képernyőn, ami arra utalt, hogy nem csupán törlődött az űrlap? Én ugyanis többször próbáltam, különböző böngészőkkel, de sehogy se sikerült....
Ma többször próbáltam létrehozni wallet-et, de nem sikerült. Beszéltem az ügyfélszolgálattal is, de ők is csak azt erősítették meg, hogy hozzájuk nem érkezett be a regisztrációhoz szükséges adathalmaz. Próbáltam Edge, Firefox alól - ugyanaz az eredmény: sikertelen. Valakinek sikerült esetleg? ha igen, megköszönném, ha elárulná a titkot, hogyan kell. Előre is köszönöm.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)