Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Nézd meg egy pf ingerküszöbét nem ugrotta meg ez a hír... a napi emelkedés sem. Másét igen, 31 perc mulva. Múltkor a 8 éves fiammal értelmezni próbáltam a közleményeket, neki sikerült. Pf lehozta azt amit olvastunk, a szak újságírónak nem sikerült értelmeznie. Most semmit. Akkor sem. Magyaroszág vezető gazdasági hirportáljának újságírói vagy nem nézik a bét közleményeit vagy nem szeretnének róla beszámolni (max szelektíven)
Hát fogalmam sincsen délután csináltam de még semmi nem jött sajnos vissza válaszban.
Törölt felhasználó2020. 04. 23. 20:19
Nem hinné itt el senki (vagy dehogy nem hinnè), hogy egy egy reg mögött ki rejtőzik és adott helyzetben az a személy hány reggel tólja... lenne meglepi ha az egyszer felszínre kerülne 😉😂. Hathort meg gyalázni igazi frusztráció... sokszor nem értek vele egyet, de amit ellene toltok az mát toooo Csoki én nekem tetszik a stílusod, de azért az is sokszor tooo...😊
Továbbá külön, kizárólag a részvényesek számára lévő értékesítés nem lesz. Ez a mostani tekinthető még viszonylag szűk körűnek. Ery nagyjából levezette a "lebutított jelzővel és megválaszolta a miértet is.
Szia! A Watereum honlapján megtalálható minden információ. Elsőnek Walletet(tárcát) kell regisztrálni, aztán a tárca élesítését/hitelesítését követően tudsz/tudtok tokent vásárolni a "Token igénylése" menüpontban. Az igényelt darabszám x 0,45Ft megfizetése után a tokeneket jóváírják a Walleteden. Volt még kérdés, hogy kereskedhető lesz-e. Az értékesítési szakaszok befejezése után a következő lépés a kriptotőzsdei kereskedhetőség lesz, ergo ez a végcél, tehát igen a válasz.
Sosem értettem. Névtelen fórum de még azt se meri sok ember felvallalni hogy a régi nicket használja. Mindig új. Mindig eljatszani hogy ma kezdte. Most regisztrált. Eddig csak olvasott. Aztán mind eltunik és kezdődik elölről. Mi ebben a jó? Trump esetében fixacio azt elfogadom de másnál?
Én optimista vagyok, mint úgy általában. Én egy éve beraktam ide a pénzem, mint speka. Azóta a világ, a futur, és én is nagyot változtam. Hiszek benne hogy jó lesz, és már nem "csak" mint speka. Sokat tettem ezért. Sokat dolgoztam ezen én is. Mindig elmondtam hogy én a token miatt maradtam itt és abban hiszek. Nekem az exitre nem céláram volt az elmúlt egy évben, hanem feladat exitem, és hiszek benne hogy akkor jól fogok járni... ennyi
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)