Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Nem vettem. Írtam hogy bottal se csak felvéstem mi lenne ha 106 nál vennék. Egy hónapig követem mennyire jártam volna jól. Azért kár hogy mindig nagyok oldalára állsz a kicsikkel szemben.
Szerintem ne promotaljunk olyat ami még nincs is, olyan áron ami még nem ismert, olyan értékkel ami szintén. :) Különösen érdekes esettanulmany vagy mert ma volt tőled ico csalasos cikk is. Az nem a 10xezest sugallta, de legalábbis engem elvesztettél. Össze vissza beszélsz, fingom nincs mi célból.
Hmmm... Ide legalább 2-300k kellene, hogy lenyomják 100-ra... Szerintem hiábavaló, és fölöttébb kockázatos próbálkozás lenne. Mondjuk nekem is volt egy “lenyomás” érzetem, azzal együtt, hogy szvsz bal zsebből tették át a jobba. Látványosan álltak be 108-ra, meg 107,4-re, aztán amikor megállt a felfelé móka, akkor mintha magukra borították volna. Ha így volt, akkor túl átlátszóra sikeredett...😒
Nem hinném hogy párban van. Inkább a tegnapi cca 30k repült elegánsan. Van aki pár forintert hajlandó ezt csinálni. De ha be akarta egyúttal dönteni is, akkor nem járt sikerrel mert nem követték
Egy hónap múlva sem hiszem hogy más lenne nagyon az árfolyam. Majd a pre sale szakaszban mindenképp vegyél tokent. Kb 10ed áron kapsz tokent. 10szeres tuti nyerő! Ne hagyd ki!!!
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)