Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Tisztában vagyok vele, hogy mit lehet, mit nem. Papíron ill. a valóságban... Megbukhat nyilván, pl. ha két saját nevén lévő számlával csinálja. Egyébként meg nem. De itt a pufizgatásról volt szó, már bocs.
Jajj hagyjál már. Én speciel értem. De te egyszer pozitív vágyakat írogatsz máskor meg negatív múltbeli dolgokat. Miközben leirtad már hogy nyugodt vagy. Ne engem akarj ertetlennek beallitani mert ahhoz kicsit nagy falat vagyok neked ;)
Mert záróhoz viszonyítok. Napizást meghagyom másoknak. Miért nem lehet tartani legalább 1 -2 hónapig? Vagy még tovább nyugiban? Ha megfigyelted most pont 30k dobás állította meg az emelkedést!
"Már bukóban a 106 os vételem!" Ez nálam nem feltételes mondat. Zsimo nem a nagyok oldalára állok hanem a hülyeséggel és felesleges hoborgessel szemben. Azt miért nem írtad be hogy már nyeroben a 106 os elméleti vételem amikor pluszban volt? Na ugye
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)