Nem hallottam Futur csődről, csak azt hallottam, hogy sokan megszívták a tokenekkel és sokan kiszálltak nagy bukóval is. Azt sem tudom, hogy az a kút- kutak léteznek e és egyáltalán van e bennük víz. Csak színtiszta spekára vettem papírt és még tartom, lesz ami lesz. Ennyi.
Oke. Minden jot. Felfigtam. Mindenki felfigta johet csod. Oke. Varjuk a csodot. Jobb ovatosnak lenni. Mi kell meg? Holnap is irjuk be, biztos ami biztos. Ha Ti nem irjatok, majd en fogom
Nem fogod meggyőzni, mert ő a tökéletes és hibátlan. Hallottál már tőle olyat, hogy valamiben tévedett vagy elrontott??? Ritka az ilyen fenomén, persze csak itt a fórumon, mert itt mindenki azt ir amit akar. De a valóság az egy kicsit más, én tudom mert ismerem az illetőt. Legalább is amit ismerek belőle az éppen elég.
Be kell látni ha nem arra megy a piac amerre várod!Otp-t vettem belőle,ami szépen hozott.Ez a papír hullókés(50-50%.) Kevesebb énekkel hitelesebb lennél! :)
"Zsuga 2022. 03. 25. 11:37Sziasztok! Látom Zsolti lezárta a topikot.Nem örülök neki, mert egy kis mennyiség maradt még egész magasról. Szeretném ha maradna terep ahol tudunk beszélgetni a cégről, ezért nyitottam meg a topikot. Ti hogy látjátok? Van még esély normális üzleti tevékenységre a cégben vagy a csőd felé szaladunk?" ... Most nevetgél.
Futuraqua NYRT reálisan