Hamarosan a vízen is sapka lesz csak nem ár, hanem fogyasztási! Anno a hotelben allitolag a 2 hölgy tulaj oly rövid szoknyában volt , hogy a 8as villamosrol nem tudtak lelépni de az arab sejkek nem vitték el őket, se nem szálltak be több millió fluz zal az üzletbe.
Figyu. En nem irtam, tegnap kerestek, hogy ilyenkor nem vagyok. Engem ez a penz ami itt van, nem vag falhoz, kar a badarsagotokat nyomni. En senkire semmit nem akarok rasozni, sem tomni, sem beultetni. Ez az agymenesetek. Leirom a velemenyem, mint mas. Minek mindig a masikkal foglalkozni?
Senki nem mondja doglodik. Ki tudja mi megy ott. Van ott penz, ha kell.. Szerintem. Tul van parazva a papir, de az ido majd ugy is megmutatja. A vizbe nyomott labda ugye! Futur vizbe van nyomva. Lassuk majd mekkora a felhajto ereje! Bux 7napja emelkedik, 3000pont par nap alatt! El van kalkulalva a papir, ahogy fent is el volt. Ez orok korforgas
Egy ilyen balfasz céget,amit hozzá nem értő emberek vezetnek,még nem láttam.Most amikor az egyik legnagyobb kincs a víz,a cég döglődik,holott virágoznia kellene.
Futuraqua NYRT reálisan