sajna.adják oda nekem-a céget majd én rendbe rakom-baszki ez az egy vizes van itt és nemsoká aranyat ér.minden viz feketén lőn mint az olaj. mit fognak inni az emberek?szomjan halnak
Van köze,mert a Vajna Timi is ott van,meg a Vajna is magyar volt,és ha még élne,lehet már a Futuraquát is megszerezte volna!Azt lehet most a Futuros vizet is hordanák ki oltani nagy tankerhajókkal!Nem 17en állna!Ideges leszek beleveszek pármillióért komolyan!
Nyaralás= drágábban enni,inni, máshol wc, zuhany és közben tájak ,épületek,szelfik posztolása, szomszéd irigylése, mások irigységének táplálása okos eszközök segítségével primitív közösségi oldalakon. Legyen drága a víz a reptéren
Azért az is nagyon érdekes,hogy amint valaki belevesz egy nagyobb adagot felfelé,mint tegnap,szinte azonnal visszakötik......lassan itt is lehetne egy vizsgàlat,mi is történik valójàban......
Csak szàmomra az nem tiszta,miért nem àll a vezetőség érdekében a magasabb àrfolyam......kinek jó ez az egyhelyben toporgàs több éve.....?Vagy valakinek nagyon sok részvénye van és folyamatosan adja?Jó lenne,màr tisztàn làtni,mi folyik itt......hàt nem àsvànyvíz az biztos......
Az össz részvényszàm alacsony,piszok könnyen meg lehetne húzni.....nem értem honnan jönnek az újab és újabb eladó mennyiségek......főleg úgy,hogy több, mint 2 éve van ebben a posvànyban......itt valami nem kerek,hatalmas mutyi ez......
igen, arra emlékszem, de az a felület is rég megszűnt. Innen üzenem a kedves vezetőségnek, hogy lakcímem, emailcímem, telefonszámom a régi, ha esetleg hozzáférést kívánnak adni valami új felületen a coinjaimhoz...
Ha jol emlékszem 20 áprilisában volt egy sms ebben egy hosszu kod, és jott egy email, be kellett regisztrálni, igy lett egy tárca, gondolom ezt mozgatják át, de már régen néztem rá
Futuraqua NYRT reálisan