Beszeljunk arrol kinek mi volt az ovodai jele, ugy is ovoda van itt. Ovodasok vagyunk. Mi volt a jeled az oviban? Nekem fulescsesze. Ezt is itt mondtak az ovis tarsaim. Ovoneni? Mi az a futuraqua? Futuraqua az egy olyan ceg, amit minden ovodas lepisil
De senkit nem erdekel, meg csid lesz. Akkor beszeljunk a csodrol! Senki ne vegye ezt a Futurt, mert mindenki csodot var! Vegrehajtas, lefoglalas, csod, padlo lesz. Nulla forint van itt, es nem is lesz! Mindenki adja el gyorsan, ahogy a tobbiek mondjak. Ennel tobb nem lesz mar
A cégről beszélgetünk. Az 5 milla nem érdekel, ezeknek annyijuk sincs jelenleg. Ott van a vagyonlefoglalás hiába szüntette meg az inkasszót a bíróság akkor is üresek a számlák. Igen, 5 milla sincs büntire. A tőkeemelés elsőbbségi jegyzése is több hete véget írt, hír semmi. Arról se, hogy a kötelezettségvállaló befizette azt a pénzt amire kötelezettséget vállalt. Ha nem vagy hajlandó a cég valós helyzetét értékelni arról nem tehetek, de az minden csak nem örömteli.
Az biztos,hogy aki nem ismeri a munkásságàt, gondolkodás nélkül belevesz.Marketingből jeles. Egy fillér sincs a cégben, a vezetőség nyomdával akarja visszakapni a pénzét,értékek elárverezve,de milyen jó a cég..
Törölt felhasználó2022. 08. 05. 19:51
Nem semmi egy közel padlón lévő cég topikja jobban pörög mind egy MOL-lé :D
Törölt felhasználó2022. 08. 05. 19:49
Kenitek ÁM :D Hajrá futur a víz a jövő hiába :D Iszok is egy fröccsöt :D Hagyd Őket Hathor, ezek mind arabook csak az olaj érdekli Őket :D Hajrá futur :D
Te csinaltad a kisbufi topikot. Magadra mondtad tevegy bukott kisbufi vagy, mindenbe beragadva. Kikezdtel, elkuldtel forumrol, most kitiltottal a topikodbol. Nem semmi vagy
Nem a fenet nem, csak ezt mondjatok, mikozben vegig a cegrol irtam!Az en szemelyemre tett ragalmakra reagaltam vissza, ha valamit irtam.Ott os van a baranyborbe bujt farkas.Ennek mi koze futurhoz?? "Hazirend!Az 1. számú szabály: ne személyeskedj! A másokra tett sértő megjegyzéseket szankcionáljuk a legerőteljesebben. A hozzászólásod (valamint a neved és az avatarod) nem lehet gyűlöletkeltő, másokat sértő, zaklató tartalmú. A hozzászólásodban szereplő linkekre ugyanez vonatkozik. Tilos a trollkodás, a reklám, a spam és a flood." Baranyborbe bujt farkas, beulteto, varju, karogo, Hatorr es tarsai, es folyamatos b@sztatas, forumrol elzavaras 15 ev forumozas utan, itt reszvenyeskent irva a Futuraqa temarol. Ez van. Udv
Futuraqua NYRT reálisan