Mindenféle hülye viccet félretéve, ezt valaki venné de nem tudja mert nincs tömegével eladó rv. Talán már idő szűkében is van a játékos ezért már nem tud darabonként piszmogni. Még ezen a héten kilőhet.
En nem lennek ilyen pesszimista. Jo lehetoseg van itt, csak mindenki kivar. Ha pozitiv folyamat jon valamikor, elado nem lesz fel, mirr is lenne, ha mar 16ig kitaraztak a remegok. Onnan fel csak veteli oldal kell legyen. Nem tudom mikor.. Ha nem lesz csod soha, jo eselyek vannak, mert a lehetoseg nagy.
Egy hete ott all 18on a 70-100k vevo, mem kepesek raadni. Mire is adnanak? KBR es tobbi tag 40-50-60-100on vette. En raerek. Tegnap es ma betoltam osszes zsetont 2029es 12%os kamatu allampapirba, az 6ev 11ho lejarat. Itt is raerek akkor. Mehet a farasztas, de minek?
Mar ne haragudjatok, dr pont ebbol a forgalombol lathato, hogy ezen az aron mindenki ki van tarazva. Egyszeruen mar senkinek nem eri meg olcsobban eladni. Ebbol ha nincs csod, nincs mas ut, mint oriasi rally. De csak szerintem. En arra varok
Két napja komoly forgalommal, jelentősen emelkedünk! Valami van a háttérben, ez már biztos. A telekommunikáció után csak nem stratégiai vîzkészlet felvásárlásba kezd kormányunk?
Futuraqua NYRT reálisan