5 Dr. vegzettsegu ember tanacsat kertem ki! Nemelyiknek fizettem is, hogy atnezze ezt az ugyet! En az elmult 3 hetben szepen kertem vissza ami nekem vissza jar (Jogosan) ... tudjatok hogy van ez ... Amilyen az adjon Isten l, olyan a fogadj Isten
Kezelni kell tudni az érzelmeket és a veszteséges ügyleteket. Minden befektetés egy másik ember üzletébe, cegebe hordoz kockázatokat. Feljelentés, fenyegetés helyett a tükröt nézve látható az, aki miatt buktunk. Felelősség. Persze sajnos a világ nem jó. Amit buktunk a tőzsdén inkább utazgassuk el és shopping, stb? Minden a pénz?
majd kedden a Rendőrségen elmondják hogyan tovább ...mi is volt itt 2 éve! Szerintem par hangfelvetel, es tanu vallomas, meghallgatas vilagossa teszi a nyomozo hatosag szamara, hogy az Aszf ben leirtak es amit mondott Kata, Robi, meg Hajnal az egymassal koszono viszonyban sincs .... mas kulonben Don King meg fiatal csirke az eppen aktualis pozijat vedi.
Az évezred papírja a Futur és a Nut? 🤔🦊💪📉🛬🙂🙂 Jövő héten eldől.... támasz 17, illetve 7.2..6.5 Van benne egy kis felfelé mozgás? Vagy Vuk látja jól és bukta? Annyira nem izgulnék.
Egyszerű, naiv falusi ember. Nem nehéz átverni. Egyébként senki sem verte át. Tokenekre kaptak már annó is valami mnb-s engedélyt. 1 millio db részvény most csak 23 millio ft. Csak szólok!
Szerintem nagyobb esély van arra, hogy a Hatóság bilincsben elviszi a FuturAqua par vezetojet, mint annak hogy nyugodt eletuk lesz a masok altal ellopott milliokbol.
2022. november 19. 18:46, SzombatAz egész üzletág nagyon komoly kritikát kapott. A kriptoágazat meghatározó cégének számító Binance bejelentette, hogy a jövőben Abu-Dzabiban is terjeszkedni fog, ugyanis megkapta az emírség illetékes pénzügyi szabályozó hatóságától az ehhez szükséges működési engedélyt. Mindezt jelenti, hogy a vállalat immár az Egyesült Arab Emírségekben is kínálhatja a különböző szolgáltatásait. "Az engedély megszerzése kritikus lépés a Binance Abu Dzabiban történő növekedése szempontjából és tükrözi a város progresszív hozzáállását a virtuális eszközökhöz" - jelentette ki Dominic Longman, a Binance vezető ügyvezető igazgatója. Nouriel Roubini neves közgazdász a hír megjelenése után átfogó támadást indított az egész kriptoipar ellen. A szakember az Abu Dzabi Pénzügyi Hét egyik panelbeszélgetésén meglehetősen kritikusan nyilatkozott a kriptovalutákról és az azokhoz kapcsolódó platformokról és rendszerekről. Roubini kifejtette, hogy a jelenlegi ökoszisztéma teljesen korrupt, majd ezután a "kripto hét Cz-jééről" beszélt, amelyek szerinte a "rejtőzködők, a korruptak, a csalók, a bűnözők, a szélhámosok, a farsangi kikiáltók és végül a Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao, ismertebb nevén CZ.". Changpeng Zhao maga is részt vett a rendezvényen és ő is komoly kritikát kapott. "Nem tudom elhinni, hogy a CZ és a Binance engedélyt kapott az Egyesült Arab Emírségekben való működésre. A Binance-t betiltották az Egyesült Királyságban és az amerikai igazságügyi minisztérium pénzmosás miatt vizsgálódik ellene" - mondta a közgazdász. A szakember kritizálta a cég vezérigazgatóját és értetlenségét fejezte ki, hogy "itt van ezen a színpadon, és ebben az országban tartózkodik. A szabályozóknak alaposan át kell gondolniuk ezt az egészet. Ez egy két lábon járó időzített bomba." CZ 2020-ban pénzmosás miatt került összetűzésbe az amerikai szövetségi ügyészekkel. Válaszul közölte, hogy fokozni kívánja az együttműködést a szabályozó hatóságokkal, de párhuzamosan tárgyalásokat folytatott a dubaji és az abu-dzabi engedélyeztetésről.
Futuraqua NYRT reálisan