) a csalás különösen nagy kárt okoz, vagyb) a jelentős kárt okozó csalást a (2) bekezdés ba)-bc) pontjában meghatározott valamely módon követik el.(6) A büntetés öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, haa) a csalás különösen jelentős kárt okoz, vagyb) a különösen nagy kárt okozó csalást a (2) bekezdés ba)-bc) pontjában meg határozott valamely módon követi kel.(7) E § alkalmazása szempontjából kárnak kell tekinteni az igénybe vett szolgáltatás meg nem fizetett ellenértékét is.A rendelkezés a csalás törvényi tényállását szabályozza. A csalás jogi tárgya vagyoni jogviszonyok fennálló rendje.
Ez nem a kilencvenes évek. Régen így kérték vissza a pénzt, ma már feljelentésekkel sem szerzik vissza. Ha nem használjuk a stop losst, akkor nem mi hibaztunk? https://youtu.be/hsekQaWhF3Q Ez itt becsületes cég és nem a tealtalad említett sziciliai csapat, azok nem részvényesek🙂 Bocsáss meg nekik és előre nézz, vagy itt vagy máshol hadd próbálkozzon más. A feljelentés a többi kisreszvenyesnek árt. Engedd el, néha bukni kell és máshol visszajön. Szeresd magad ha őket nehéz. Kitartás
Én szépen kértem vissza azt ami nekem jar, meg mas is!Mit kaptunk,? Azt hogy Kabbe .... na hat en egyikert sem ejtek majd konnyeket! Kulonosen Kataert nem, aki le adminisztralta az egeszet a hatterben! A Drága azt hitte ha lemond majd majd akkor az semmisé valik amit ossze utaltak az emberek a CIB es bankszamlara ... pedig nem ám!
Nagyon szívessen bemutatnam itt nektek azokat a terhelo bizonyitekokat amiket az evek alatt osszeraktam, de remelem.megertitek miert nem teszem! Hathor mrg azert mondja itt a feldumat, mert kiadtak neki, hogy ezt kell csinalnia ...
Nekem nincs! Eladtam! Miert? mert megelegeltem a Nulla munkat es a reszvenyesek hulyenek nezeset Kbr reszerol! Meg Hajnal reszerol! ... Hadd kerdezem mar meg! Ha 200 milliot eltuntettek Sziciliai maffia modjara akkor majd Csereklei penzevel mit csinalnak,?
Nem erdekel a hazugsaguk, es a csalasuk a reszvenyesek iranyaba! Cserekleivel, es bandajaval SEMMI nem valtozott! Olyan mint mikor Tasnadi meghívja az asztalához Josef Rohacot, vagy a Skálás gyílkost egy asztalhoz... írtam nekik Hivatalos levelet hogy a penzunket kudjek vissza .....hozzateszem ..nem csak en irtam .. egy het mulva jott valasz Katatol, amire azt hazudtak, hogy az ugyvedjuk irta! Ezzel csak az a Bibi hogy ugyved azt a valaszt biztos nem.irta! Nem.mondom el mivel buktak le. De Ámen folytassak csak! ....
Elhiszem amit mondasz, de én még benne vagyok, neked van papírod ? Mit csináljak? Csak abban bízhatom hogy felmegy egy kicsit még azt kiszállhatok, nekem legalább dupla kéne hogy ne legyek nagyon minuszban
Nézd! Kbr megmondta 4,-5 alkalommal hogy idezem:" ....Szarok én a részvényesekre!" .. na hat kerdezd meg Zsoltee ... hogy szart rá! kihasznalni kihasznalta Kbr meg Hajnal .. oszt meg lett a koszonom ... igazabol ... az elmult 4 evben Kbr volt az aki kihasznalta a piac naivitasat, es az embereket .... az egesz eletet erre epitette fel ... aztan ha mar nem vagy jo semmire mehetsz a lecsóba ...
Reméljük minket még talpon lévő részvényeseket még nem teszel tönkre, mert akkor nyúzás is lesz nem csak kopasztás, figyelj óda :D Amúgy úgy csinálod ahogy akarod :D
Futuraqua NYRT reálisan