Altalanissagban mondom. Metwolf, Macika es tobbi tag irta nincs penz, vegrehajtas, nincs penz mukodesre csod lesz. Az az igazsag atfutom ezeket a hozzaszolasokat, nem kovettem annyira ki mit negativoskodott. Ellenben nyilvan ha nem ezt vartatok volna, mar zsakoktatok volna papirt. Itt csak a lejaratas ment vegig
eskuszom neked Hathor nem vagyok flusztralt! Tok nyugodtan alszok! Igy hogy tudom a tenyt miszerint Hazudos Csereklei, es Piramisjatek epito Haverja Fila Szabolcs atjott a Nutexbol ide meg vegkep!
Nekem az tetszik a legjobban mikor egy nap 16 szor emlékeztett minket arra, hogy Csődöt vartunk a cegnel ... de amikor megkerem higy a keresot hasznalva igazolja ezt az allitasat ( mert lehet olyan hogy elfeljtek valamit!) , akkor csond van!:)
Szerintem nektek az a bajotok, hogy buktatok a papiron Most nyilvan nincs papirotok megy a siras, de mar 13.64%ot emelkedett a papir kizgyules ota. Na most ha venni akar az ember, nem mer, de ha var es meg emelkedik, meg jobban frusztralt lesz, hogy lemaradt. Utana tovabb emelkedik, es meg frusztraltabb lesz. Aztan eljon dupla aron, amikor mondja, na most mar jol felment, minden szep es jo, en is veszek akkor, de akkor mar tulvett lesz
Én ha medve lennék és meglátnám Hathort, inkább elkövetnék egy spontán öngyilkosságot. Nem akarlak bántani, de ennyi ökörséget, amit összehordasz… A technikai része okés, emelkedni fog, ez biztos, de amikor már a Watereum meg az aszályt kevered bele az nagyon gáz. Rosszabb vagy mint egy MLM ügynök 😁
Börtönt építenék, és kiadnám a cellákat a Magyar Államnak hosszútávú bérleti konstrukció keretében! Aztán az egészet becsomagolnám egy Vagyon Gazdálkodási Holdingba! Nyrt. csinálnék belőle, és tőzsdére vinném 100ft áron a papírjait!
Zsoltee szerinted lesz itt decemberben Mikulás rallye? A nagyokat követik a kicsik? Delta, futur, nut, stb figyeled? Vagy felejthető minden remény? Mit vennél? MOL Opus OTP stb vagy pár kisebb is lehet jó? Vagy inkább eladni és várni?
Jepp :)) IRL dolgok kötnek le, fórumot ritkán nézem, hozzászólni meg alig van mihez. Pénzem meg állampapírban és dollárban, sok dolgom nincs vele, nem volt kötésem a béten hónapok óta.
Futuraqua NYRT reálisan