Teged az arfolyam hullamoztat. Majd megint 50-100-150nel leszel lelkrs, de a tozsde pomt forditva mukodik. Amikor mindenki sir, akkor kell venni, es happyben adni
Hát látod csalódtam, :D Elismerem nagyon lelkes voltam, ha időben megragadták volna az alkalmat, felültek volna a kriptó hullámra jobban kerestünk volna. :d Természetesen én is az emelkedést preferálom, de most még csak a vakítást látom. Ha komoly dolgokat vélek fölfedezni én leszek a cég marketing királya még téged is überelni foglak :D Nem lehet nekem mellébeszélni már mert szakmabeli vagyok az IT-ben :D
De nem vagy realis. 50-60nal Te voltal a fo optimista itt, mar egyedul voltal a topikban csak reszvenyes, aki hitt a sztoriban. Most 18Fton 5Ftozol, meg kis forgalmazol. 3eve szopjak ki a kisbufik reszvenyeit. 3eves kifarasztas -80%os arfolyam. Kitol varod, hogy a teljes reszvenyszam 12%at eladja a kedvedert egy nap alatt?? Ki akar 5Fton adni, mikor adossag rendezes van, es tehermentesites, es a ceg fut tovabb? Tenyleg nem ertelek
Ez a rész a fontos, ha itthon ez sikerül akkor királyok leszünk :D
Elmélet és gyakorlat
Ezek a várakozások. Ám a valós kimenet gyakran nagyon más is lehet, mint
ami az emélet alapján várható. Az ausztrál értéktőzsde például nagyon befürdött a blockchainnel (PDF).
Több év munka és 170 millió (amerikai) dollárnyi pénz elégetése után
úgy döntöttek, hogy egyelőre nem térnek át bloickchainre, mert az
elosztott főkönyvi rendszer lassította a kereskedési folyamatokat, az
okosszerződések butának bizonyultak stb. A projektet felülvizsgáltatták
az Accenture-rel, melynek szakértői arra jutottak, hogy talán nem a
blockchain a legjobb választás tőzsdei tranzakciókhoz...
Én már ahogy mondtam régóta tulaj vagyok itten, kicsivel már nem elégszem meg :D Addig csak paraszt vakításnak nézem, még ha a saját maga ellen is beszélek. Amúgy nem érdekel a a részvényszám ,a tőzsde világában még itthon is 60 millió nem nagy pénz :D
Senki nem akar itt ellopni semmit.. A strategiat akarjak megvalositani leirtak. Ehhez kellett a penz. Most a penz bejott, megy tovabb az Alapi uzem, watereum tokenek is beindulhatnak, ugyanis watereum Investnel a penz tegnapi kozlemeny szerint. Igy senki nincs lehuzva, a ceg megy tovabb, csak itt kozben mindenki kitarazott, panikoltatott, ahogy teszik meg ezt paran 5Ftokkal honapok ota. Kozben csak tegnap 18.8%ig szaladt 23.4ig a papir, es ez meg csak kb elso napok
Futuraqua NYRT reálisan